Payzy: 25% επιστροφή σε ευρώ της αξίας εορταστικών αγορών

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα - λεπτομέρειες και όροι

Το 25% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ κερδίζουν οι καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους με payzy by COSMOTE στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.germanos.gr και www.cosmote.gr. Η διαδικασία εγγραφής στο payzy είναι πανεύκολη και διαρκεί ελάχιστα λεπτά. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου για αγορές αξίας €99 και άνω, με μέγιστο ποσό επιστροφής ανά πελάτη τα €200. Για ν' αξιοποιήσουν οι καταναλωτές την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα τους payzy και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (iPhone ή βασισμένου σε λειτουργικό Android).

Η εορταστική προσφορά ισχύει για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Με το payzy οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα τεχνολογίας που οι ίδιοι επιθυμούν ή θέλουν να προσφέρουν ως Χριστουγεννιάτικα δώρα στους δικούς τους ανθρώπους επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεων, gadgets και αξεσουάρ, λαμβάνοντας πίσω στην δική τους κάρτα payzy το 25% της αξίας των αγορών αυτών σε ευρώ. Τα χρήματα αυτά μπορούν να τα ξοδέψουν όπως και όπου θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

Σημειώνεται πως η υπηρεσία payzy by COSMOTE έχει ήδη σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, έχοντας συγκεντρώσει 60.000 χρήστες μέσα σε μόλις δύο μήνες από την διάθεσή της στην αγορά. Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, που είναι για όλους, επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με το payzy ο χρήστης μπορεί μέσα από το κινητό του να αποκτήσει έναν ελληνικό λογαριασμό IBAN, να εκδώσει μέχρι τρεις χρεωστικές κάρτες για καλύτερο έλεγχο των εξόδων και να πληρώνει ανέπαφα παντού.

Το payzy by COSMOTE είναι το μοναδικό mobile app στην Ελλάδα που επιβραβεύει τον χρήστη σε κάθε του αγορά, επιστρέφοντάς του ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς. Οι καταναλωτές μπορούν ακόμα να ανταλλάσσουν άμεσα χρήματα με φίλους τους μέσω της λειτουργίας Chat & Pay ή να μοιράζονται εύκολα κοινά έξοδα - όπως στο φαγητό, στο σινεμά ή σε ένα ταξίδι - μέσω της λειτουργίας Split it, χωρίς καμία απολύτως προμήθεια.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ