4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία

Τέσσερα ιδιαίτερα μπαρ που παίζουν δυνατά στα κοκτέιλ και αξίζει να τσεκάρετε στα χειμερινά σας ταξίδια.

4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία

Επανερχόμαστε μετά το περσινό μεγάλο μας ρεπορτάζ για τα καλύτερα μπαρ της επαρχίας με τέσσερα ακόμη ιδιαίτερα μπαρ που παίζουν δυνατά στα κοκτέιλ και αξίζει να τσεκάρετε στα χειμερινά σας ταξίδια.

Τοσοδά Καρδίτσα

4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία - εικόνα 1

Mικρό στο μάτι, αλλά μεγάλο σε πείρα και γνώση είναι το κομψό, βιομηχανικής αισθητικής μπαρ με τις καλόγουστες λεπτομέρειες, όπως τα πήλινα φωτιστικά ή η μπάρα από παλιά ξύλινα κουφώματα. Στα κοκτέιλ νέα άφιξη είναι η premium winter list, βασισμένη αποκλειστικά σε ποιοτικά αποστάγματα. Σημειώστε το King of Amber, όπου το Metaxa δένεται με Disaronno και bitters (Σμύρνης και Δ. Τερτίπη, 2441042369).

Degage Λαμία

4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία - εικόνα 2

Μετράει μερικούς μόνο μήνες στην κεντρική πλατεία της πόλης και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Γήινα αρώματα και αρκετές art πινελιές, focus στη μεγάλη μπάρα και στην ακόμα πιο επιβλητική κάβα, με 250 αποστάγματα ταξινομημένα ανά χώρα. Ο κατάλογος των κοκτέιλ δίνει έμφαση στις κλασικές γεύσεις with a twist. Η ενδιαφέρουσα wine list και οι guest bartenders από την Αθήνα συμπληρώνουν την εικόνα (πλατεία Ελευθερίας 15, 2231051300).

Las Ramblas Λάρισα

4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία - εικόνα 3

Μια μικρή Βαρκελώνη στο κέντρο της Λάρισας. Το «Las Ramblas» είναι ένα μπαρ στο οποίο θα πας όλες τις ώρες της ημέρας: για specialties μονοποικιλιακούς καφέδες από όλο τον κόσμο, για γαργαλιστικά brunches και κοκτέιλ, που δηλώνουν την αδυναμία τους στις κλασικές συνταγές, αλλά και σε in house εκδοχές τους. Με φόντο φυσικά υλικά, ξύλο και τούβλο, σε μεγάλα παρεΐστικα τραπέζια (Απόλλωνος 8, 2411110390).

Κιούμπρικ Κομοτηνή

4 ξεχωριστά μπαρ στην επαρχία - εικόνα 4

Το άκρως κινηματογραφικό σκηνικό και τα ψαγμένα μουσικά live και events που οργανώνουν συχνά πυκνά μιλάνε στην καρδιά του νεανικού κοινού της πόλης. Το team της μπάρας έχει αδυναμία στους πειραματισμούς και στα tailor made κοκτέιλ. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το The Shining, εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του Κιούμπρικ, με βαθυκόκκινο χρώμα και βάση το Jack Daniel’s, το αγαπημένο ποτό του Τζακ Νίκολσον (Παπαφλέσσα 5, 2531020888).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.