Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.

Παραστάσεις

Vaginahood

των Βάλιας Τσιριγώτη, Μαρίας Λούκα
  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 90 '
  • Σκηνοθ.: Π. Αναστασοπούλου

Το μπαρ - θρύλος της αθηναϊκής διασκέδασης ξανανοίγει τις πόρτες του 12 χρόνια μετά με μια παράσταση για τους διαφορετικούς τόπους της γυναικείας εμπειρίας, για την ευαλωτότητα και τη δύναμη, τον φόβο και την ντροπή, την ανυπακοή και την επιθυμία. Στην παράσταση, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ, η ένταση με την απλότητα και η εξομολόγηση με τη γιορτή. Εκεί, πέντε γυναίκες ενδύονται τους ρόλους που μας κληροδότησε η πατριαρχία, καθώς κι εκείνες τις στιγμές που τους αρνηθήκαμε, «βουτώντας» σε σώματα που έχουν πληγωθεί αλλά διεκδικούν χαρά και ελευθερία. Μια παράσταση γι’ αυτά που λένε οι γυναίκες μεταξύ μας αλλά τελικά θέλουν να τ’ ακούσει όλος ο κόσμος.

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 9.15 μ.μ. Ώρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ Τιμές: € 35-18. Ισχύει ελάχιστη κατανάλωση ποτού εκτός της τιμής του εισιτηρίου (€ 15). Κάθε Δευτέρα ακολουθεί η μουσική παράσταση «Τ’ Αντρικά» με την Άρ. Ματαφιά και την ορχήστρα της. Κάθε Τρίτη ακολουθεί μετά το τέλος της παράστασης live που αναλαμβάνουν guest τραγουδιστές με τις δικές τους ορχήστρες: Χρ. Κατσαρίνη (6/1), Μ. Μπεγνής (12/1), Drag show & party (19 & 26/1), Μ. Βασιλείου (20/1).

  • Εως: 27/01
Αναλυτικό πρόγραμμα (01/01 - 07/01)