"Στο τσακ!" της Δήμητρας Παπαδοπούλου – Η ξεκαρδιστική κωμωδία επιστρέφει

Η ανατρεπτική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Στο τσακ!» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης και υπόσχεται γέλιο μέχρι δακρύων, μέσα από παρεξηγήσεις, σύγχρονες σχέσεις και... εκπλήξεις στο τσακ.

Στο τσακ 2025-26 Χάρης Γερμανίδης©


Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν γεμάτη γέλιο και sold-out παραστάσεις, η εκρηκτική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Στο τσακ!" επιστρέφει ανανεωμένη, ακόμα πιο δυναμική, πιο επίκαιρη, και έτοιμη να κάνει και πάλι το κοινό να δακρύσει από τα γέλια. Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λύρα, το έργο ανεβαίνει στο Θέατρο "Αλέκος Αλεξανδράκης" (από 10/10) με έναν απολαυστικό θίασο που υπόσχεται... να τα τινάξει όλα στον αέρα – στο τσακ: Κώστας Αποστολάκης, Ματίνα Νικολάου, Τόνυ Δημητρίου, Σύλβια Δεληκούρα, Χάρης Χιώτης, Ιλιάνα ΓαΪτάνη, Λάζαρος Βασιλείου, Στεφανία Γκουρνέλου, Μαριλένα Λακοπούλου.

Στο τσακ
Χάρης Γερμανίδης©

'Όλα ξεκινούν (ή μάλλον... διαλύονται) σε ένα αστικό σαλόνι, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ένας εκδοτικός οίκος, ένα δείπνο που δεν θα γίνει ποτέ, μυστικά, απιστίες, εφαρμογές γνωριμιών, ανακαινίσεις και... ντουλάπια μπάνιου, συνθέτουν ένα τρελό σκηνικό. Όταν εμφανίζεται και η αυστηρή συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαργαρίτα Τσαμασφίρα Φουξ, όλα απειλούνται να εκραγούν – κυριολεκτικά και μεταφορικά – στο τσακ!

 Η παράσταση σκιαγραφεί το αδιέξοδο που όλοι γνωρίζουμε, αλλά με το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, με την χαρακτηριστική της ματιά, μετατρέπει την ελληνική καθημερινότητα σε μία απολαυστική θεατρική πρόταση. Μια κωμωδία-καθρέφτης της εποχής μας, που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στο αστείο και το ανθρώπινο. Γιατί τελικά, το γέλιο... είναι λύτρωση.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μια ριζοσπαστική "Αντιγόνη" από τη Νορβηγία στην Επίδαυρο

Το πρώτο διήμερο του Αυγούστου θα γνωρίσουμε τον πολυσχιδή Ευρωπαίο δημιουργό Άλαν Λουσιέν Όγεν μέσα από μια σκηνική προσέγγιση του σοφόκλειου δράματος όπου ο λόγος συναντά την σωματική ποιητικότητα και το πνεύμα της Πίνα Μπάους (7-8/8).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
01/08/2026

Ακυρώθηκε η παράσταση των "Τρωάδων" στην Επίδαυρο λόγω των πυρκαγιών στην Αργολίδα

Ακυρώθηκε η παράσταση "Τρωάδες" στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (31/07), κατόπιν οδηγιών των αρμόδιων αρχών, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία για την αυτόματη επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή των εισιτηρίων σας.

Τρεις παραστάσεις που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν, επιστρέφουν στο Σύγχρονο Θέατρο

Tρεις παραστάσεις που ξεχώρισαν για το κοινωνικό τους αποτύπωμα επιστρέφουν, με ιστορίες που αναμετρώνται με τα μεγάλα ερωτήματα του σήμερα. Early bird εισιτήρια σε ειδική τιμή για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Η Στεφανία Γουλιώτη στον "Άμλετ": Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης

Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει στο Βεάκη και σκηνοθετεί τη Στεφανία Γουλιώτη στον απόλυτο ρόλο-ορόσημο της παγκόσμιας δραματουργίας, τον "Άμλετ" του Σαίξπηρ.

"Ο Γίγαντας": Το καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ που σαρώνει τα βραβεία έρχεται στο Οδού Κυκλάδων

Γιώργος Σκεύας και Άρης Λεμπεσόπουλος παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον "Γίγαντα" του Μαρκ Ρόζενμπλατ. Ένα καθηλωτικό, πολυβραβευμένο πολιτικό θρίλερ για τον Ρόαλντ Νταλ που θα συζητηθεί όσο λίγα.

Πού θα δεις αυτό το καλοκαίρι την παράσταση για τον Μανώλη Χιώτη

Το μουσικοθεατρικό έργο "MANOLIS | Καρδιά σε τέσσερις χορδές" των Ιόλης Ανδρεάδη και Άρη Ασπρούλη, που απέσπασε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς, παίρνει παράταση έως τον Σεπτέμβριο. Η προπώληση για τις νέες παραστάσεις έχει ήδη ξεκινήσει.

"Μαύρη Σαμπούκα Iconic": Ξεκίνησε η προπώληση για τη μία και μοναδική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού

Μια κωμωδία-ωδή στη φιλία, τα λάθη της ζωής και τα μεγάλα σουξέ η "Μαύρη Σαμπούκα" παραμένει το σφηνάκι διασκέδασης, που θα απολαύσουμε στο Λυκαβηττό.