"Αρκεί να μην προκαλούν" λένε οι Χριστίνα Βούλγαρη και Αριστείδης Ψυλιάκος

Διπλό κύμα κωμωδίας έρχεται στο Bios.

Αρκεί να μην προκαλούν © Vicky Joys

Όχι ένας αλλά δύο ανερχόμενοι stand up comedians έρχονται από κοινού για να ταράξουν τον Πολυχώρο Αυλαία στον Πειραιά (μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο Bios), με την παράστασή τους "Αρκεί να μην προκαλούν" στις 27 Μαρτίου. Η Χριστίνα Βούλγαρη (που το όνειρό της είναι να γράψει κάποια στιγμή ένα βιβλίο με τίτλο "Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτι άνιμαλ το βράδυ) και ο Αριστείδης Ψυλιάκος (που όταν έχει λίγο ελεύθερο χρόνο παραπονιέται συνεχώς ότι δεν έχει "πραγματικά καθόλου ελεύθερο χρόνο") μοιράζονται το μικρόφωνο αλλά και τη σκηνή, παρουσιάζοντας ένα σόου που σπάει τα όρια, αμφισβητεί κάθε κανόνα και "πυροβολεί" με ξεκαρδιστικό όσο και αιχμηρό τρόπο. 

Η Χριστίνα Βούλγαρη, γνωστή και ως "αυτή ντε, την ξέρεις”, είναι πολύ κουλ μέχρι κάτι να πάει στραβά. Ασχολείται επαγγελματικά με το stand up comedy από το 2017 μπας και βρει τρόπο να εξαργυρώσει προσόντα και γνώσεις που μέχρι τώρα δεν της έχουν χρησιμέψει ποτέ. Δεν ξέρει να ντύνεται, δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και όταν αγχώνεται μιλάει με στίχους. Είναι ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club, αρθρογράφος, copywriter, dj, διδάσκει πολεμικές τέχνες και κωμωδία και φοβάται να κόψει τα νύχια της γάτας της. Ελεύθερο χρόνο δεν έχει. Όνειρο της είναι μεταξύ άλλων να φτιάξει την δική της θρησκεία και να γίνει Spiritual Leader.

Αρκεί να μην προκαλούν
© Vicky Joys

Ο Αριστείδης Ψυλιάκος, πολύ άβολος τύπος και παθιασμένος με τα 90's, την pop κουλτούρα και τις ιστορίες συνωμοσίας, έχει μια ατάκα από ελληνικές σειρές για κάθε περίσταση. Το stand up μπήκε στη ζωή του το 2019 για τον αλτρουιστικό λόγο του ότι αρέσκεται να ακούει τον κόσμο να γελάει. Dj, τραγουδιστής, ζωγράφος και συγγραφέας... Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά όμως τι γαμάτα φαίνονται στο bio! Φοβάται τα περιστέρια και τα παγώνια, δηλαδή γενικά δεν τα πάει καλά με πτηνά και ο σκύλος του τον δαγκώνει με τη πρώτη ευκαιρία. Όνειρο του είναι να ταξιδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο και όταν γνωρίζει ανθρώπους για πρώτη φορά να μη τους φαντάζεται γυμνούς.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αρκεί να μην προκαλούν

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club ( που όνειρό της είναι να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτυ άνιμαλ το βράδυ”) και ο παθιασμένος με τα 90's, την pop κουλτούρα και τις ιστορίες συνωμοσίας κωμικός (που όνειρό του είναι να ταξιδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο) μοιράζονται την σκηνή και το μικρόφωνο σε μια φανταστική Stand Up Comedy παράσταση. Με μια φρέσκια ματιά στην κωμωδία, σπάνε τα όρια, αμφισβητούν τους κανόνες και με αιχμηρό τρόπο πυροβολούν ξεκαρδιστικά και ακατάπαυστα σε μια παράσταση που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της. Είναι και οι δύο αξιολάτρευτοι. Αρκεί να μην προκαλούν.

Bios

Πειραιώς 84

Αυλαία Πολυχώρος

Β΄ Μεραρχίας & Κουντουριώτου

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μπορεί μια θεατρική πρόβα να είναι πιο συναρπαστική από μια "ολοκληρωμενη" παράσταση;

Βρεθηκαμε στη Διαρκή Ανοιχτή Πρόβα με τίτλο "ΚΑΠΟΥΤ / Πόλεμος, ένα Vaudeville" της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου στο Θέατρο Δίπυλον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΜΠΟΥΡΔΑΛΟΥ
29/11/2025

"Στην "Κουζίνα" με τον Μιχάλη Σαράντη: Φλόγες, όνειρα και ανθρώπινες ιστορίες

Τι σχέση έχουν τα παρασκήνια με την κουζίνα; Η πλατεία με τη σάλα; Ο Μιχάλης Σαράντης μπαίνει στη θεατρική "Κουζίνα" του Κιβωτός, όπου το φαγητό είναι η αφορμή για να έρθουμε αντιμέτωποι με τη φθορά της εργασίας και την ανάγκη για αλληλεγγύη. Εμείς όμως τον φωτογραφίσαμε στην πάντα φιλόξενη κουζίνα του Άνταμ Κοντοβά στο εστιατόριο "Ex Machina" και μιλήσαμε για θέατρο, γεύσεις και όνειρα.

Πέντε λόγοι να μη χάσεις το MIRfestival 2025

Τρεις τελευταίες μέρες για τη διοργάνωση του 2025 μετρά το MIRfestival, και συγκεντρώσαμε πέντε λόγους για να το επισκεφτείς.

4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιβάν Βασίλιεφ

Η παράσταση "Last Dance of Ivan Vasiliev", αποτελεί φόρο τιμής στην καριέρα του Ιβάν Βασίλιεφ και στη δύναμη του χορού, περιλαμβάνοντας στιγμές από το κλασικό του ρεπερτόριο αλλά και σύγχρονες χορευτικές δημιουργίες. Απολαύστε τον μια μόνο βραδιά στο Christmas Theater.

"Ο Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα νέο, θεαματικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια ζωντανεύει από 20 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: "Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα", σε κείμενο - στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Στέφανου Κορκολή.

Είδες τον βραβευμένο "Οιδίποδα Τύραννο" του Θανάση Σαράντου;

Το βλέμμα του "Οιδίποδα Τύραννου"-σκοτεινό, διψασμένο για αλήθεια, μα και παιδικά επίμονο απέναντι στο άγνωστο- συναντά τη σκηνοθετική ματιά του Θανάση Σαράντου, μια ματιά που διακρίνει πίσω από τον μύθο έναν σύγχρονο άνθρωπο παγιδευμένο στα ίδια διαχρονικά λάθη. Ενημερωθείτε για την προσφορά εισιτηρίων έως 30/11.

Αυτή είναι η "Οικογένεια Άνταμς" που έρχεται στο Βέμπο

Σολωμού, Μουτσινάς, Marseaux, Χοροζίδου, Σταθακόπουλος, Κακουριώτης πρωταγωνιστούν στην "Οικογένεια Άνταμς", σε σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου και στίχων τις Θέμιδας Μαρσέλλου.