"Σεσουάρ για δολοφόνους": Η ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία επιστρέφει στο θέατρο Λαμπέτη

Η κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς που έγραψε ιστορία στη θεατρική Αθήνα, ανεβαίνει για τρίτη χρονιά σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, με ανανεωμένο θίασο.

Σεσουάρ για δολοφόνους

Η πανέξυπνη διαδραστική κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς, "Σεσουάρ για δολοφόνους", συνεχίζεται για τρίτη χρόνια στο Θέατρο Λαμπέτη, σε σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου. Από τις 11 Οκτωβρίου ο ανανεωμένος θίασος, με τους Ιωάννη Απέργη, Θανάση Βισκαδουράκη, Άνδρη Θεοδότου, Δημήτρη Μακαλιά, Αρετή Πασχάλη και Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, μας παρασύρει σε μια αλλοπρόσαλλη και απολαυστική "Who done it” κωμωδία για όλες τις ηλικίες, όπου το κοινό γίνεται μέρος της γεμάτης χιούμορ και μυστήριο παράστασης. 

Σεσουάρ για δολοφόνους

Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο "Studio Antony". Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε.

Σεσουάρ για δολοφόνους

Οι ύποπτοι που βρίσκονται επί σκηνής, απευθύνονται όλο και περισσότερο στο κοινό που τους παρακολουθεί και το προκαλούν να γίνει πιο παρατηρητικό, πιο καχύποπτο και να απαντήσει στο σατανικό ερώτημα: Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ιδού το σατανικό μυστήριο. Ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα (Άνδρη Θεοδότου), η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη (Αρετή Πασχάλη) ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας, (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου); Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο  αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς)  θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί του και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Θανάσης Βισκαδουράκης).

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.