Πρεμιέρα για τον Μάρκο Σεφερλή στο Περοκέ

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Στέλιος Παπαδόπουλος συνυπογράφουν τα κείμενα της νέας επιθεώρησης με τίτλο «Με παρέσυρε το ρεύμα» που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Περοκέ.

Με παρέσυρε το ρεύμα

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Στέλιος Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν για μία ακόμα φορά και το αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας τους είναι μια επιθεώρηση που σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες με χιούμορ. Ο τίτλος παράσταση "Με παρέσυρε το ρεύμα" προδίδει τις "άγριες" διαθέσεις και η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 7 Ιανουαρίου στο θέατρο Περοκέ. Ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και ερμηνεύει έναν από τους ρόλους δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Στο στόχαστρο του μπαίνει η ενεργειακή κρίση, τα οικονομικά αδιέξοδα και όλα όσα δημιουργούν… blackout στην καθημερινότητα μας. Μαζί του, επί σκηνής, βρίσκονται παλιοί και νέοι συνεργάτες: Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Αρετή Ζαχαριάδου, Νίκος Λάιος, Γιάννης Αγριόμαλλος, Λεωνίδας Ιορδάνου, Γιώργος Κοντογιάννης, Βιβή Κούρτη. Τα σκηνικά σχεδίασε ο Δέσποινα Βολίδη και τα κοστούμια η Άννα Ζιάζια. Εισιτήρια από viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Με παρέσυρε το ρεύμα

  • Επιθεώρηση

Ο Μάρκος Σφερλής με το γνώριμο χιούμορ του σχολιάζει και διακομωδεί τα παράδοξα της επικαιρότητας και της σύγχρονης ζωής.

Περοκέ

Οδυσσέως 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.

"O Υπέροχος Γκάτσμπι" συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος-σταθμού για την αμερικανική λογοτεχνία παίρνει παράταση στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα.

Ενέργειες για τη διάσωση της ιστορικής συλλογής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

H Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Tέχνης Καρόλου Κουν Μαριάννα Κάλμπαρη υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές δράσεις.

Πρόσκληση για την Πολιτιστική Επιχορήγηση δράσεων σύγχρονου πολιτισμού από το ΥΠΠΟΑ

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του 2023, στο πλαίσιο της στήριξης και ανάδειξης εκδηλώσεων πολιτιστικών φορέων.

"Έκτο πάτωμα": Μιούζικαλ-θρύλος ελληνικής κοπής

Με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και τους χαρακτήρες του Αλφρέντ Ζερί που μετέγραψε στην ελληνική πραγματικότητα ο Γιώργος Βάλαρης, αυξάνεται η προσμονή για την πρεμιέρα του θρυλικό έργου "Το έκτο πάτωμα" στο Ακροπόλ.

Ο "Συνεργός" του Γιώργου Χριστοδούλου συνεχίζεται με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Με μια αλλαγή στην υποκριτική ομάδα συνεχίζεται η παράσταση σε κείμενο και σκηνοθεσία του γνωστού ηθοποιού, με τον ίδιο να αντικαθιστά τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη στη σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ.