Το "Phantom of the opera" επιστρέφει στην Ελλάδα

Το διάσημο “Φάντασμα της όπερας” του Άντριου Λόιντ Βέμπερ επιστρέφει στην Ελλάδα με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του Γουέστ Εντ του Λονδίνου, στην παράσταση-φαινόμενο που έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως 140.000.000 θεατές.

Phantom of the opera Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Τον Φεβρουάριο επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Christmas Theater το "Phantom of the opera” του Άντριου Λόιντ Βέμπερ στην παράσταση-φαινόμενο του Γουέστ Εντ του Λονδίνου, που έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως μέχρι σήμερα 140.000.000 θεατές. Πριν από τρία περίπου χρόνια το μιούζικαλ - υπερπαραγωγή μας συνεπήρε με τη ζωντανή εκτέλεση της θρυλικής μουσικής του Βέμπερ, τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, τον καταιγιστικό ρυθμό της πλοκής που βασίστηκε στο λογοτεχνικό έργο του Γκαστόν Λερού και βέβαια με τις συγκλονιστικές φωνητικές ικανότητες των Μπεν Φόστερ και Έιμι Μάνφορντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του φαντάσματος και της Κριστίν, αντίστοιχα.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Διαβάστε Επίσης

Από τις 8 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023 και για 21 παραστάσεις θα έχουμε την ευκαιρία να (ξανα)δούμε το έργο με τα κλασικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το μυστήριο και την τρυφερή ιστορία αγάπης, που μετά την Αθήνα θα ανέβει και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το "Φάντασμα" είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Phantom of the opera
Danny Kaan, Ελίνα Γιουνανλή©

Παρουσιάζεται στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
26/11/2022

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.

Η "Καφρόκρεμα" του Δημήτρη Δημόπουλου για μια τελευταία παράσταση

Ο γνωστός κωμικός στα Κινηματοθέατρα "Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου" για τη βιντεοσκόπηση του τελευταίου του σόλο, πριν περάσει σε νέο υλικό.