Τρεις extra παραστάσεις για τον "Συλλέκτη"

Ο συλλέκτης 77 Films©

Το θέατρο Αθηνά είναι η μοναδική σκηνή της πόλης με ανοιγόμενη οροφή. Εκεί, μπορείτε να δείτε τον "Συλλέκτη" του Τζον Φόουλς σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, μια παράσταση που αρχικά έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2021 στο Άλμα αλλά λόγω της καραντίνας, παίχτηκε για λίγο και αυτό το καλοκαίρι παίζεται για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων στην γειτονιά του κέντρου κοντά στην οδό Πατησίων. Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ιωάννα Πηλιχού πρωταγωνιστούν στη γεμάτη ένταση και σασπένς θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος, που καθιέρωσε το συγγραφέα του ως έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους πεζογράφους διεθνώς, έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο και στο θέατρο και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερο θρίλερ της μεταπολεμικής λογοτεχνίας. Προλαβαίνετε να δείτε την παράσταση έως το Σάββατο 6 Αυγούστου διαφορετικά μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο για τρεις ακόμη παραστάσεις που θα δοθούν στις 26, 27 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο συλλέκτης

  • Ψυχολογικό Δράμα
  • Διάρκεια: 75 '

Ένας νεαρός συλλέκτης πεταλούδων αποφασίζει να συμπεριλάβει στη συλλογή του και μια όμορφη φοιτήτρια, την οποία απάγει και φυλακίζει.

Αθηνά

Δεριγνύ 10 & Πατησίων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
11/08/2022

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.