Συνάντηση πολιτισμών στο "HOLA" Flamenco Festival

Hola Flamenco Festival 2022
Από το 2017 μέχρι σήμερα, το "HOLA" Flamenco Festival στήνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική "αυλή" της πόλης. Αυτό το καλοκαίρι, το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, θα φιλοξενηθεί στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο) με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική, χορό, εργαστήρια και πάρτι. Συγκεκριμένα, η Βαρκελωνέζα τραγουδίστρια Άλμπα Γκερέρο θα δώσει δύο ανοιχτά σεμινάρια τραγουδιού, το γκρουπ Al Aire Libre θα χορέψει φλαμένκο, ενώ η ορχήστρα αραβικής μουσικής Ferket Al Anwar, η χορωδία Ροδιά-Μάρθα Μαυροειδή, η Πολυφωνική χορωδία Ηπείρου Βαγγέλη Κώτση, ο Σταύρος Πρέσσης στη φλαμένκο κιθάρα και ο Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά θα συμπράξουν μεταφέροντας μια πανδαισία ήχων. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8.30 μ.μ., ενώ στις 7 μ.μ. προηγείται πάρτι με τις μουσικές της Γιώτας Κοτσέτα (Kosmos FM).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποιο έργο του Θανάση Τριαρίδη παίζεται για τρίτη χρονιά στο Olvio;

Οι πραγματικότητες, οι αδικίες και οι γκρίζες ζώνες της κοινωνίας απασχολούν τον Θανάση Τριαρίδη στο "Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου". Στο πλαίσιο της παράστασης, που συνεχίζει για 3η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον ανώτατο δικαστικό Χρήστο Ράμμο και τον ακτιβιστή και διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/02/2026

Το ιστορικό music hall "Μέδουσα" ξανά ζει

Η Αθήνα ξαναβρίσκει το θρυλικό της σαββατόβραδο στη "Μέδουσα". Το ιστορικό music hall που ταυτίστηκε με τον Γιώργο Μαρίνο αναβιώνει και συνεχίζει να ξαναβάζει φωτιά στη διασκέδαση με νέους συντελεστές.

Παράσταση-αφιέρωμα στον ελληνισμό της Αυστραλίας της δεκαετίας του ‘60 στο Αγγέλων Βήμα

"Έφυγες με το Πατρίς": Ένα θεατρικό ταξίδι μνήμης στο Αγγέλων Βήμα σε σκηνοθεσία Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου με τους Γιάννης Ντάσιος, Λίλη Τέγου και Γιάννης Τσιώμου να πρωταγωνιστούν.

"Άσπρο Μαύρο": Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα και έναρξη περιοδείας

Η σπαρακτική υπαρξιακή σύγκρουση πίστης και απόγνωσης του Cormac McCarthy ολοκληρώνει τον κύκλο της στο Θέατρο Επί Κολωνώ και ταξιδεύει στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που συμπρωταγωνιστεί με τον Ζερόμ Καλούτα.

"Δημοκράτορες" του Γιάννη Αποσκίτη: Τελευταίες παραστάσεις

Μια μαύρη, γκροτέσκα κωμωδία για την εξουσία, την παράνοια και τα όρια της επιστήμης είναι το έργο του Γιάννη Αποσκίτη, που παίζεται για λίγο ακόμα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

"Ο σωσμένος" στο Cartel: Μπισμπίκης–Κιτσοπούλου σε μια απροκάλυπτη συνάντηση

Η νέα παράσταση του "Σωσμένου" στο Cartel φέρνει τη συνάντηση Μπισμπίκη και Κιτσοπούλου, με ρεαλισμό, σκληρή θεματολογία και αθηρόστομη ειλικρίνεια, ενώ η μουσική του Μπάμπη Παπαδόπουλου καθορίζει την ατμόσφαιρα της αναμενόμενης πρεμιέρας.

Τρεις θεατρικές παραστάσεις επιστρέφουν στο σανίδι

Τέσσερις γυναίκες ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ξανά τρεις βαθιά ανθρώπινες παραστάσεις που συγκαταλέγονται στις θεατρικές επαναλήψεις της σεζόν που επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά.