Ο Gabriel "Fluffy" Iglesias έρχεται στην Αθήνα

Ένας από τους πιο επιτυχημένους stand up κωμικούς της τελευταίας δεκαετίας έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Τάε Κβον Ντο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Beyond The Fluffy World Tour».

Gabriel Iglesias: Beyond the Fluffy World Tour

Τα πρώτα stand up comedies άρχισαν να στήνονται στα music halls του 18ου αιώνα στη Μεγάλη Βρετανία, γενέτειρα του "χαμογελαστού" αυτού θεατρικού είδους. Πλέον, φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, και οι εκπρόσωποι του είδους ταξιδεύουν ανά τον πλανήτη και μεταφέρουν το μεγαλύτερο αγχολυτικό, το γέλιο! Μη χάσετε, λοιπόν, τον Καλιφορνέζο Gabriel Iglesias, γνωστό στο ευρύ κοινό ως "Fluffy”, που έρχεται στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Τάε Κβον Ντο στις 7 Ιουνίου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του "Beyond The Fluffy World Tour"

Ο παγκοσμίου φήμης λακωνικός και εκφραστικός storyteller, κωμικός και παραγωγός με συνεχόμενα sold out ανά τον κόσμο, μόλις έκανε sold out το Dodger Stadium στο Λος Άντζελες και τώρα έρχεται στην Αθήνα με το τελευταίο stand up show του, που αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους stand up κωμικούς της δεκαετίας. Το 2018 αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο καλοπληρωμένους κωμικούς στον κόσμο και σίγουρα σε έναν από τους πιο αγαπητούς, όπως μαρτυρούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του με περισσότερους από 15 εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και οι 412 εκατομμύρια προβολές που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα στο YouTube.

Gabriel Iglesias: Beyond the Fluffy World Tour

Πρωταγωνιστής και υπεύθυνος παραγωγής της δημοφιλούς σειράς του Netflix "Mr. Iglesias", regular του Comedy Central με την παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής "Stand-Up Revolution", μεταξύ άλλων, και δημιουργός του "Fluffy’s Food Adventures", όπου ταξίδευε σε διάφορους προορισμούς της Αμερικής μαζί με μία ομάδα κωμικών με στόχο να εξερευνήσει και να ανακαλύψει νέες γεύσεις με τεράστια απήχηση, ο Iglesias ξεχωρίζει για το μοναδικό, εκφραστικό και ζωηρό στυλ κωμωδίας που εμπεριέχει αφηγήσεις, παρωδίες, χαρακτήρες και ηχητικά εφέ φιλτραρισμένα μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες. Το 2018 συμπεριλήφθηκε στο "Top 40 Comedy Players" του The Hollywood Reporter δίπλα στους γίγαντες της κωμωδίας Jerry Seinfeld, Chris Rock και Lorne Michaels. Ο σπουδαίος κωμικός είχε επίσης την ξεχωριστή τιμή να είναι ένας από τους λίγους με ρόλο headliner που κατάφεραν να κάνουν sell out το Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη, το Staples Center στο Λος Άντζελες και το Opera House του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Γεννημένος στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, ο Gabriel Iglesias ανέπτυξε μία ισχυρή αίσθηση του χιούμορ κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας που αποτέλεσε τον οδηγό για την αντιμετώπιση και υπερνίκηση εμποδίων και δυσκολιών σε προσωπικό επίπεδο. Το 1997 αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό του στο χώρο της κωμωδίας και εμφανιζόταν οπουδήποτε παρουσιαζόταν η ευκαιρία. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2000 μέσω της κωμικής σειράς "All That". H επιτυχία του επί σκηνής τού έχει χαρίσει και αρκετές συμμετοχές ως ηθοποιός σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το "Modern Family", σε κινηματογραφικές δουλειές όπως τα "Magic Mike" και "A Haunted House 2" και σε σειρές όπως το "Family Guy" όπου έχει δανείσει την φωνή του με την απίστευτη ικανότητα να μεταμορφώνεται και να προσθέτει ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο τις ιστορίες του. 

Το Comedy Central κυκλοφόρησε το άκρως επιτυχημένο stand up "Aloha Fluffy", ως συνέχεια των προηγούμενων DVD "Hot & Fluffy" και "I’m Not Fat…I'm Fluffy" τα οποία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα. To 2016, o Iglesias επεκτείνεται παγκοσμίως στην πλατφόρμα του Netflix με την έκτη κωμική παράσταση "I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry" η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στο κατάμεστο Allstate Arena του Σικάγο μπροστά από ένα ένθερμο κοινό 20 χιλιάδων. Έχοντας διαγράψει ήδη μία μεγάλη πορεία, την ίδια χρονιά ο Iglesias επιστρέφει με ένα ακόμη stand up special στο Netflix με τίτλο "One Show Fits All" όπου παρέχει υλικό για την 20ετή καριέρα του, την οικογένεια του καθώς και τις εμπειρίες του από τις απρόβλεπτες συναντήσεις του με τους Snoop Dogg, Chris Rock και Vicente Fernandez

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Gabriel Iglesias: Beyond the Fluffy World Tour

  • Stand up Comedy

Ο παγκοσμίου φήμης κωμικός, γνωστός και ως «Fluffy», έρχεται στην Αθήνα για μία και μόνη παράσταση γεμάτη αφηγήσεις, παρωδίες, χαρακτήρες και ηχητικά εφέ φιλτραρισμένα μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

42 θεατρικές παραστάσεις που συνεχίζονται μετά το Πάσχα

Σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, η ελληνική δραματουργία σε πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, ερευνητικό θέατρο, δικαστικό δράμα και μυστήριο, θέατρο έξω από το θέατρο και ιστορίες αληθινών προσώπων που ενέπνευσαν θεατρικά έργα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των θεατρικών παραστάσεων που συνεχίζονται μετά το Πάσχα, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη θεατρική Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
10/05/2024

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber