Βραδιά Open mic από το "Athens English Comedy Club" στο Ελιάρτ

Το «Athens English Comedy Club» επιστρέφει δριμύτερο με παραστάσεις stand-up comedy στο θέατρο Ελιάρτ αποκλειστικά στα Αγγλικά.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Μικρόφωνο Israel Palacio on Unsplash

Το πρώτο και μοναδικό εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα, δηλώνει ξανά "παρών" επιστρέφοντας με παραστάσεις comedy lineup, με διαφορετικούς κωμικούς κάθε φορά από Ελλάδα και εξωτερικό, παράλληλα με βραδιές Open mic. Επόμενη παράσταση, την Κυριακή 17 Απριλίου (9.30 μ.μ), με βραδιά open mic στο θέατρο Ελιάρτ, στη σκηνή του οποίου θα βρεθούν 10 κωμικοί, με πεντάλεπτα act έκαστος, όλα στα Αγγλικά. Τη βραδιά θα παρουσιάζει ο Δημήτρης Δούκογλου.

Όσοι είστε λάτρεις του είδους ή ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στα επόμενα open mic και να παίξετε στα Αγγλικά, στα social media της ομάδας αναρτώνται συχνά σχετικές ανακοινώσεις ώστε να μείνετε ενήμεροι για μελλοντικές ημερομηνίες και εγγραφές.Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.45 μ.μ ενώ οι κρατήσεις των εισιτηρίων γίνονται μέσω viva.gr (€7) ή με τηλεφωνική κράτηση ενώ η είσοδος θα εγκρίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας στο θέατρο. Προσφέρονται επίσης επίσης 3 δωρεάν εισιτήρια για ΑΜΕΑ/Ανέργους ανά παράσταση. 

Περισσότερες πληροφορίες

Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ας περιμένουν οι γυναίκες": Η ταινία του Σταύρου Τσιώλη πρώτη φορά στο θέατρο

Στο Θέατρο Ψυρρή θα δούμε την κλασική ταινία του Σταύρου Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες", η οποία μεταφέρεται για πρώτη φορά στη σκηνή. Μια κωμωδία για άνδρες που ταξιδεύουν, ονειρεύονται και γελούν με τη ζωή, γεμάτη χιούμορ, ειρωνεία και αλήθεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο Βέμπο: Τελευταία ευκαιρία για τον "Ήρωα με παντούφλες"

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξανασυστήνει τον "Ήρωα με παντούφλες", μια κωμωδία που παραμένει πεισματικά επίκαιρη. Προλαβαίνετε να την δείτε έως 4/1 στο Βέμπο.

Οι ακούραστοι του ελληνικού θεάτρου

Σημαντικοί δημιουργοί και ηθοποιοί, όπως ο Θανάσης Παπαγεωργίου, η Μαίρη Ραζή, ο Σωτήρης Τσόγκας, ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, παραμένουν δραστήριοι, χαράζοντας δρόμους και αφηγούμενοι ανθρώπινες ιστορίες στη σκηνή.

Αι γυμνισταί

Σουρεαλιστικής υφής κωμωδία για το νόημα και τις απρόσμενες συναντήσεις της ζωής, παρουσιάζεται σε μια ευφρόσυνη παράσταση με ωραία αισθητική και χαρακτηριστικές ερμηνείες. | Powered by Uber

Απόψε κανείς δεν πεθαίνει

Η νέα δουλειά της ομάδας The Young Quill, "Απόψε κανείς δεν πεθαίνει" στο Θέατρο Μπέλλος, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες παραστάσεις της φετινής σεζόν. Είναι από αυτές που φεύγεις και σκέφτεσαι: "ναι, κάτι μου είπε". Και μάλιστα χωρίς διδακτισμό ή βαρύ φορτίο.| Powered by Uber

Αυτοί είναι οι νικητές των πρώτων βραβείων του D-Athens Διονύσια Greek 2025

Δείτε σε ποιους απονεμήθηκαν τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής, οι έπαινοι, αλλά και τα Βραβεία Κοινού, στην πρώτη διοργάνωση του νέου θεσμού.

Τι ανεβάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης τη νέα χρονιά;

Μετά τα συνεχόμενα sold out του "Άνθρωποι και ποντίκια" και τις ανθρώπινες ιστορίες στα όρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζει νέα πρεμιέρα. Τον Ιανουάριο ανεβάζει στο Cartel τον "Σωσμένο" του Μποντ, ένα έργο που απαγορεύτηκε αρχικά από τις βρετανικές θεατρικές αρχές.