Ο Κρατερός Κατσούλης στήνει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό online

Στον νέο πολυχώρο που φέρει την υπογραφή του μας καλεί τις φετινές γιορτές ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής με πολλές εκπλήξεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Ο Κρατερός Κατσούλης στήνει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό online

Την γιορτινή μας διάθεση ανεβάζει στα ύψη από 23 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους, φέρνοντας ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό μέσα στο σπίτι μας σε απευθείας μετάδοση από τον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Modus Vivendi bKK που φέρει την υπογραφή του. «Πάντα ένιωθα την ανάγκη να φτιάξω ένα χώρο με ανθρώπους διαφορετικούς μαζί με τους οποίους προτείνουμε έναν τρόπο ζωής για να κάνουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη» δηλώνει στο «α» ο δημιουργός του νέου αυτού χώρου στα Βριλήσσια. Σε αυτό το πνεύμα και ειδικά τις φετινές γιορτές που τα πράγματα είναι διαφορετικά, τίποτα δεν αποσπά την ομάδα του Modus Vivendi από το στόχο της να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων γεμίζοντας τα απογεύματα μας με παραστάσεις, δραστηριότητες, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις σε ένα πλούσιο πρόγραμμα on demand αλλά και σε απευθείας μετάδοση.

Ο Κρατερός Κατσούλης στήνει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό online - εικόνα 1
«Ραφτάκος των λέξεων»

Έτσι, δίνουμε ραντεβού με την αγαπημένη ομάδα παιδικού θεάτρου Μικρός Νότος που έρχεται στο χριστουγεννιάτικο χωριό παρέα με τον ίδιο τον «Ραφτάκο των λέξεων» από την ομώνυμη παράσταση, ο οποίος μας υποδέχεται για πρώτη φορά από το ραφτάδικο του και μας μαθαίνει τα ραπτομαγικά του. Στις οθόνες μας περιμένουμε και τον Σπύρο Παπαδόπουλο που θα ζωντανέψει την συγκινητική ιστορία του «Εγωιστή γίγαντα» του Όσκαρ Ουάιλντ, καθώς και τους καραγκιοζοπαίχτες Θανάση Σπυρόπουλο, με 65 χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο του θεάτρου σκιών, και τον γιο και μαθητή του Κώστα Σπυρόπουλο, με κλασικές ιστορίες του Καραγκιόζη σε εορταστικό κλίμα. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κάλαντα από όλη την Ελλάδα, που θα τραγουδήσουμε μαζί με την Μαρία και Σοφία Κιοσκέρογλου και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, όπως και οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά αλλά και γονείς με την Σταυρούλα Χρόνη. Οι MasterChef Λάμπρος Βακιάρος και Σταύρος Βαρθαλίτης θα μας δώσουν οδηγίες για να ετοιμάσουμε παραδοσιακά γλυκά, ενώ ο Στέλιος Κρητικός («Ο Πικάστρο ψάχνει το χρώμα που δεν υπάρχει», εκδόσεις Χάρτινη Πόλη) και η Άννα Τσιαπούρη («Μια σακούλα, δύο χελώνες, τρεις δύτες, εκδόσεις Υδροπλάνο - «Λάκης Μερμήγκης- Αφ’υψηλού, εκδόσεις Καστανιώτη) θα παρουσιάσουν τα παιδικά βιβλία τους.

Μαζί με τους καλεσμένους αυτής της διαδικτυακής γιορτής -Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αργύρης Πανταζάρας, Αντώνης Λουδάρος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Σοφία Μουτίδου, Νίκος Μουτσινάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου κ.ά.-, οι οποίοι θα περάσουν από το θρόνο του Άγιου Βασίλη και τη δική τους χριστουγεννιάτικη ανάκριση, παρόντα θα είναι και το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός του Κόσμου και το Make a wish σε μια προσπάθεια του Modus Vivendi να στηρίξει το φιλανθρωπικό τους έργο.

i Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Modus Vivendi bKK | Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Πνεύμονες" : Last call για το βραβευμένο έργο

Στις 27 & 28/12 προλαβαίνετε να δείτε τους "Πνεύμονες" στο Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα, ένα έξυπνο και αστείο δράμα, μια ιστορία παράξενης, σκληρά αληθινής και συνηθισμένης αγάπης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/12/2025

Theatre pick | Όταν το ελληνικό θέατρο γίνεται αιχμηρό: η "Έντα" του Παλούμπη και του Τσιοτσιόπουλου

Το "Έντα" των Αντώνη Τσιοτσιόπουλου και Γιώργου Παλούμπη φέρνει στη σκηνή ένα ωμό, πολιτικό, σημερινό έργο, συνεχίζοντας τη δυναμική των ελληνικών in-yer-face κειμένων που μιλούν ανοιχτά για εξουσία, ηθική και το μέλλον αυτής της χώρας. Πρωταγωνιστεί μια δυναμική ομάδα ηθοποιών.

Γιατί τα αγόρια δυσκολεύονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία;

Στο νέο του έργο, "Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν", που ανεβαίνει στο Θέατρο Προσκήνιο, ο Αζάς στρέφει το βλέμμα του στην κρίση της ανδρικής ταυτότητας — ένα θέμα όλο και πιο παρόν στη δημόσια και ιδιωτική μας ζωή.

Πρεμιέρες: Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 22-28 Δεκεμβρίου και αξίζουν.

"Η σκιά της μύγας" σε ένα καφενείο, σε μια πόλη που αλλάζει

Ένα μονόπρακτο για δύο ηθοποιούς "Η σκιά της μύγας" της Βαλεντίνας Παπαδημητράκη, τρυφερό, σκληρό και συγκινητικό ξεκινά νέο κύκλο παραστάσεων, αυτή τη φορά στο Ρεκτιφιέ.

Ετοιμαστείτε για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Τρένο στο Ρουφ

Αν είστε φιλότεχνος μπορείτε να καλωσορίστε τη νέα χρονιά με γεύσεις και θέαμα! Το Τρένο στο Ρουφ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με ειδικό μενού, ζωντανή μουσική και καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

"Locandiera" σε σκηνοθεσία Κακλέα και μουσική Παπαδημητρίου

Στο Θέατρο Τέχνης θα δούμε τη "Locandiera" του Γκολντόνι. Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα, μετατρέπεται σε μια τολμηρή επαναδιαπραγμάτευση που φέρνει το παρελθόν αντιμέτωπο με το παρόν.