Πού θα πρωταγωνιστήσει ο Αποστόλης Τότσικας;

Ένα έργο δωματίου, για τρεις πρωταγωνιστές θα φέρει στη σκηνή τον Αποστόλη Τότσικα μαζί με τους Δημήτρη Λιακόπουλο και Εμμανουέλα Αλεξίου.

Πού θα πρωταγωνιστήσει ο Αποστόλης Τότσικας;

Το «Tape» του Stephen Belber, το έργο που μετέφερε στη μεγάλη οθόνη, το 2001, ο Τεξανός Richard Linklater με πρωταγωνιστές τους Ίθαν Χοκ, Ούμα Θέρμαν και Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ θα σκηνοθετήσει τον ερχόμενο χειμώνα ο Θοδωρής Βουρνάς. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με πρωταγωνιστές δυο φίλους και μια γυναίκα. Ο Βίνσεντ, ο Τζον και η Έιμι συναντιούνται σ’ ένα δωμάτιο και «σκαλίζουν» το παρελθόν για να αποδειχτεί με έναν αριστοτεχνικό τρόπο πως η αντίληψη που μπορεί να έχουν δυο άνθρωποι για το ίδιο συμβάν μπορεί να διαφέρει. Ο Βίνσεντ, συζητώντας, επικεντρώνεται στη βραδιά που ο Τζον βρέθηκε ερωτικά με την Έιμι και ισχυρίζεται πως επρόκειτο για βιασμό. H Έιμι, προσκεκλημένη από τον Βίνσεντ, θα μπει αναπάντεχα στο δωμάτιο, και θα δηλώσει τη δική της αντίληψη των γεγονότων.

Ένα μπρα-ντε-φέρ λέξεων και συμπεριφορών κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σ’ αυτό το ψυχολογικό δράμα που θα ζωντανέψουν στη σκηνή ο Αποστόλης Τότσικας, ο Δημήτρης Λιακόπουλος και η Εμμανουέλα Αλεξίου. Η παράσταση θα παιχτεί στο Θέατρο 104, από τις 23 Νοεμβρίου σε μετάφραση της Εμμανουέλας Αλεξίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Πρεμιέρες: Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα από 11 έως 17/12 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Ο Καρυοθραύστης φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια

Το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο μπαλέτο, ο "Καρυοθραύστης" Τσαϊκόφσκι, ζωντανεύει για τις γιορτές στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

Τι συμβαίνει στην ολοζώντανη γειτονιά της Κυψέλης, Ντίνα Σταματοπούλου;

Μιλήσαμε με την Ντίνα Σταματοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του προγράμματος θεατρικών εργαστηρίων της σεζόν 2025-26, "Η καρδιά του Θεάτρου χτυπάει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης".

Ο Γιάννης Μπέζος ανεβάζει Τσέχοφ- Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Αγαπάμε τον Άντον Τσέχοφ! Παραμένει διαχρονικός, με χιούμορ λεπτό και ανθρώπινο, που φωτίζει τις αδυναμίες μας. Αυτή την οξυδερκή ματιά αγαπά και ο Γιάννης Μπέζος, παρουσιάζοντας μια απολαυστική συνάντηση με τον κωμικό του κόσμο στην νέα παράσταση στο θέατρο Άνεσις.

Οι τελευταίες παραστάσεις του "Dracula" στο Θέατρο Πόρτα

Ο μύθος του "Dracula" αναγεννάται στο Θέατρο Πόρτα μέσα από την εικαστική, σύγχρονη ματιά του Θάνου Παπακωνσταντίνου, σε μια ατμοσφαιρική παράσταση που ξεπερνά τα όρια του τρόμου.

Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Θεάτρου: Η "Μητέρα" στο κέντρο της σκηνής

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και η Theatre Lab Company παρουσιάζουν ένα τριήμερο αφιερωμένο στη μητρική φιγούρα, με δεκατέσσερα νέα ελληνικά έργα, ομιλίες και συζητήσεις που φωτίζουν τη μητρότητα πέρα από στερεότυπα και συμβάσεις.

Ποια έργα σκηνοθετεί στην Κάμιρο ο Γιώργος Παύλου;

Σεβαστίκογλου και Μάγιενμπουργκ ανεβάζει τον Ιανουάριο ο Γιώργος Παύλου και στο επίκεντρο της σκηνοθετικής του προσέγγισης βρίσκεται η διερεύνηση του ποιοι είμαστε πραγματικά και πώς το παρελθόν, οι εμπειρίες και οι κοινωνικές συνθήκες διαμορφώνουν τη ζωή και τις σχέσεις μας.