«Το πιο τρελό τριήμερο» υποδέχεται το ΤΑΣΕΗ

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών γιορτάζει τον καινούργιο χρόνο με την αγαπημένη παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
«Το πιο τρελό τριήμερο» υποδέχεται το ΤΑΣΕΗ

Η Κέλλυ Σταμουλάκη καταθέτει φέτος τη δική της πρόταση ανανέωσης για το παιδικό θέατρο με «Το πιο τρελό τριήμερο» συντροφιά με τους σταθερούς συνεργάτες του θιάσου Αβάντι, πιστή όπως πάντα στο ραντεβού της με τους μικρούς θεατρόφιλους. Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) επισκέπτεται το θέατρο Ήβη και καλεί τους συναδέλφους-ηθοποιούς και τα παιδιά τους να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς με την παρακολούθηση της παράστασης, που μιλά για το σύγχρονο θέμα της προσήλωσης των παιδιών στην οθόνη.

«Το πιο τρελό τριήμερο» υποδέχεται το ΤΑΣΕΗ - εικόνα 1

Πρωταγωνιστής του νέου έργου της Κέλλυς Σταμουλάκη ο μικρός Ιάσονας, που έρχεται αντιμέτωπος με τον αποχωρισμό από τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια, όταν καλείται να περάσει ένα ολόκληρο τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. O Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η ιδιαίτερη παρέα της, αναλαμβάνουν να δείξουν στον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και σε όλους εμάς την αξία του ουσιαστικού παιχνιδιού που ενεργοποιεί τη φαντασία και σε οδηγεί να ανακαλύψεις τον κόσμο.

Οι νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το πλήθος των μουσικών οργάνων (ινδικό αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν, δωδεκάχορδη κιθάρα, γιουκαλίλι, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτα, κρουστά κ.ά.), υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μαυρίκιου Μαυρικίου, μας παρασύρουν σε ένα πραγματικά τρελό τριήμερο!

Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διάπλαση.

i «Το πιο τρελό τριήμερο» | Κυριακή 13 Ιανουαρίου | 11:00 | Προπώληση εισιτηρίων |https://www.facebook.com/thiasosavanti/ |

Περισσότερες πληροφορίες

Το πιο τρελό τριήμερο

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 95 '

Ο μικρός Ιάσονας δεν μπορεί να αποχωριστεί τα ηλεκτρονικά του παιχνίδια. Με ευαισθησία, χιούμορ και μία φοβερή γιαγιά, ο Θιάσος Αβάντι εξερευνά τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.

Ήβη

Σαρρή 27

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Άνθρωποι και ποντίκια": Νέες ημερομηνίες για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις του "Άνθρωποι και ποντίκια" μέχρι και τα τέλη του Φλεβάρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/12/2025

Πρεμιέρα για τους "Πέρσες" που ζωντανεύουν σε σόλο του Φαίδωνα Καστρή

Μια μοναδική σόλο παράσταση του Φαίδωνα Καστρή, όπου ο ηθοποιός γίνεται γέφυρα ανάμεσα σε ζωντανούς και νεκρούς. Οι "Πέρσες" ζωντανεύουν στη σκηνή, υπενθυμίζοντας την ανθρώπινη μοίρα και τα πάθη που διαρκούν αιώνες.

Από τη Gen Z στους παππούδες, η "Κέλλυ" μιλά για την ενηλικίωση σήμερα

Η Βασιλική Βλάχου, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της βραβευμένης βρετανικής ταινίας "Το Κάλεσμα του Σπουργιτιού", παρουσιάζει με την "Κέλλυ", το πρώτο της θεατρικό έργο, μια σύγχρονη σκηνική αφήγηση ενηλικίωσης που συνομιλεί με διαφορετικές γενιές.

Παράσταση πριν ξημερώσει στο Θέατρο στη Σάλα

Στις πρώτες ανάσες της ημέρας, όταν η πόλη ακόμη κοιμάται, το Θέατρο στη Σάλα ανοίγει τις πόρτες του σε μια specific performance. Η "Κουνελόκολλα" ξεκινά πριν ξημερώσει, εκεί όπου το οικείο μετατρέπεται σε τελετουργία.

Κάτι πρόκειται να αλλάξει στο Δημοτικό Θεάτρο Πειραιά

Τι περιλαμβάνουν τα σχέδια για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Συνεχίζεται ως την 1η Φεβρουαρίου το "Ηλεκτρα εντός", στο Θέατρο Πορεία

Επαναπροσεγγίζεται, έπειτα από την παρουσίαση στην Επιδαύρο και σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η σοφόκλεια Ηλέκτρα του Δημήτρη Τάρλοου.

Πρώτες φωτογραφίες από τον Αλαντίν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο μιούζικαλ, που θα διαρκέσει τις τις 11 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, ο αγαπημένος Αλαντίν, ντύνεται με χριστουγεννιάτικη λάμψη και ζεστασιά.