Aκρόαση για τα παιδιά από την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Aγόρια μικρού αναστήματος, ηλικίας 7-11 ετών αναζητά η Κατερίνα Ευαγγελάτου για τον «Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπύχνερ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Aκρόαση για τα παιδιά από την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Δίπλα στον Γιώργο Γάλλο, την Έλενα Μαυρίδου, τον Χάρη Χαραλάμπους, τον Σωτήρη Τσακομίδη κ.ά. θα παίξει το παιδί που θα επιλεγεί για τον «Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπύχνερ. Για τις ανάγκες της παράστασης, που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , η σκηνοθέτις Κατερίνα Ευαγγελάτου αναζητά τρία παιδιά. Συγκεκριμένα, η ακρόαση απευθύνεται σε αγόρια μικρού αναστήματος, ηλικίας 7-11 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα παιδιά θα χρειαστεί να παρευρεθούν σε 15 πρόβες έως την πρεμιέρα (22 Φεβρουαρίου 2019) , ενώ οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Απριλίου. Κάθε παιδί θα απασχολείται για τρεις παραστάσεις την εβδομάδα. (Παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή). Πρόκειται για συμπαραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με την εταιρία Λυκόφως και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους ( προηγούμενη εμπειρία, γνώσεις Μουσικής-Χορού, λοιπές δεξιότητες, ύψος, βάρος) μαζί με δύο φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια πορτρέτο) έως τις 16/1/2019 στο e-mail: akroasiwoyzeck@gmail.com . Θα γίνει επιλογή και θα ακολουθήσει ακρόαση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

15 έργα αναδεικνύουν τη δύναμη του "μαζί" μέσα από γάμο, συντροφικότητα και οικογενειακούς δεσμούς

Γάμοι, ζευγάρια, οικογένειες και δεσμοί ζωής γίνονται υλικό θεάτρου. Αυτά είναι έργα που παίζονται και μιλούν για το "μαζί" χωρίς εξιδανικεύσεις, με τρυφερότητα, σύγκρουση και αλήθεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/12/2025

Από τη Μαρί Αντουανέτ στη Βουργουνδία: δύο βασίλισσες στη θεατρική σκηνή

Η "Μαρί Αντουανέτ" και η "Βουργουνδία" φέρνουν στην ελληνική σκηνή βασίλισσες που μιλούν με σιωπή, θυμό και κίνηση. Ιστορία, εξουσία και προσωπικά μυστικά ζωντανεύουν σε δύο ιδιαίτερες παραστάσεις.

National Theatre Live: "The Fifth Step" με Martin Freeman και Jack Lowden στο Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του βραβευμένου έργου του David Ireland, "The Fifth Step", με τους Martin Freeman και Jack Lowden.

Ένα απόγευμα με το "Εγώ κι Εσύ": μια όμορφη πρόταση εξόδου για γονείς και εφήβους

Πήγα να δω το "Εγώ κι Εσύ" της Λόρεν Γκάντερσον πιστεύοντας πως απευθύνεται κυρίως σε εφήβους· φεύγοντας κατάλαβα πως είναι μια παράσταση που αξίζει να τη μοιραστούν μαζί έφηβοι και ενήλικες.

Theatre pick: "Ένας ήρωας με παντούφλες", ο Λάκης Λαζόπουλος ξαναζωντανεύει την εμβληματική κωμωδία

Ο "Ήρωας με παντούφλες" επιστρέφει στο Θέατρο Βέμπο για δεύτερη χρονιά. Ο Λάκης Λαζόπουλος, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μπέζου, χαρίζει μια ερμηνεία γεμάτη τρυφερότητα, χιούμορ και διαχρονική ανθρωπιά.

Η "Ευρυδίκη" του Ζαν Ανούιγ σε δραματουργική ματιά της Ηρώς Μπέζου και του Χρήστου Θάνου

Στο Rabbithole θα δούμε την "Ευρυδίκη" του Ζαν Ανούιγ, σε μια παράσταση προβάλλει τη δύναμη της συλλογικής καλλιτεχνικής έκφρασης και τη διαρκή επικαιρότητα του θεατρικού μύθου.

Best of | Οι θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίσαμε τη σεζόν 2024-25

Best of 2025: Οι συντάκτριες θεάτρου του "α" επιλέγουν τις αγαπημένες παραστάσεις τους από τη χρονιά που φεύγει.