Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας έρχεται στο Christmas Theater

Οι ήρωες των πιο γνωστών παραμυθιών ζωντανεύουν και «πετούν» από την περίφημη τσέχικη ομάδα.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας έρχεται στο Christmas Theater

Ο Ζίρι Σρνετς, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ιδρυτής του διάσημου σε όλο τον κόσμο Μαύρου Θεάτρου της Πράγας, γιορτάζει 58 χρόνια δημιουργίας με την εξαιρετική παράσταση «Ανθολογία», η οποία περιλαμβάνει σκηνές από τις καλύτερες δουλειές της περίφημης τσεχικής ομάδας. Οι καλλιτέχνες της, που εκπροσωπούν επάξια την παράδοση της τσέχικης δραματικής τέχνης, όντας την ίδια στιγμή ηθοποιοί, κουκλοπαίκτες, μίμοι αλλά και χορευτές, έρχονται στο Christmas Theater στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου (7-9/12). Ντυμένοι στα μαύρα και αόρατοι για τους θεατές μπροστά στο μαύρο φόντο της σκηνής ζωντανεύουν τους ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών και μας αφηγούνται τις ιστορίες τους, βασισμένοι στη φαντασμαγορική ψευδαίσθηση της αιώρησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανθολογία

  • Μαύρο Θέατρο

H περίφημη ομάδα μαύρου θεάτρου γιορτάζει την 58η επέτειό της με μια παράσταση που συνδυάζει τις καλύτερες στιγμές του δημιουργού της: «Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων», «Πήτερ Παν», «Ιπτάμενο ποδήλατο» κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Η καλύτερη φάση για να κλείσεις εισιτήριο είναι τώρα

Όλα όσα θα δεις στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση μέχρι τον Ιούνιο: Εκθέσεις από Γιώργο Λάνθιμο και Τίλντα Σουίντον, η εκρηκτική Μαρλέν Μοντέιρο Φρέιτας, δύο νέες παραστάσεις του Τιάγκο Ροντρίγκες, το STEGI.RADIO Takeover 2026 και πολλά ακόμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/12/2025

Είδαμε την "Taverna Miresia": Μια βουβή παράσταση για την απουσία

Η μοναδική παράσταση-μοιρολόι του Mario Banushi επέστρεψε στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η "Ηλέκτρα εντός" του θεάτρου Πορεία

Ο Δημήτρης Τάρλοου συνεχίζει τη σκηνοθετική του εργασία πάνω στη σοφόκλεια τραγωδία, την οποία παρουσίασε το περασμένο καλοκαίρι, και την προσαρμόζει στις ανάγκες του κλειστού χώρου.

"Ο Αλαντίν και τα μαγικά Χριστούγεννα": Insider ξενάγηση στο υπερθέαμα

Από τις 20 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο "Αλαντίν" ζωντανεύει με μαγεία και χριστουγεννιάτικο φως. Μιλήσαμε με τις σκηνοθέτριες Σοφία Σπυράτου και Χλόη Μάντζαρη, και μας αποκάλυψαν το παρασκήνιο, τα ταλέντα της παράστασης και το όραμά τους.

Νέες ημερομηνίες το 2026 για τον "Μαγεμένο βοσκό" των bijoux de kant

Το δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη για την καταλυτική δύναμη του έρωτα συνεχίζεται από τους bijoux de kant και τον σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη.

Άσπρο μαύρο

Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Αντώνης Καφετζόπουλος συγκρούονται στο έργο του Κόρμακ ΜακΚάρθι, σε μια πυκνή, υπαρξιακή αναμέτρηση πίστης, απόγνωσης και ανθρώπινης αντοχής. | Powerd by Uber

Η Κουζίνα

Μια κουζίνα-καζάνι που κοχλάζει επί σκηνής αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας. Η παράσταση του Γιώργου Κουτλή έχει ορμή και παλμό (και έναν σαρωτικό Μιχάλη Σαράντη), αλλά και εντάσεις που θα άξιζε να κατεβούν. | Powered by Uber