Γιώργος Χατζηπαύλου σε συνάντηση κορυφής

Ένα μπρα-ντε-φερ ατάκας θα στηθεί απέναντι στον Ελληνοκαναδό Angelo Tsarouchas, στο Θέατρο Βέμπο.

Γιώργος Χατζηπαύλου σε συνάντηση κορυφής

Ψάχνει πάντα το καλύτερο και το πιο ενδιαφέρον για να μας κινητοποιήσει με τις stand up προτάσεις του ο αεικίνητος Γιώργος Χατζηπαύλου. Όσοι βρεθείτε την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Θέατρο Βέμπο θα τον δείτε σε ένα μπρα-ντε-φερ ατάκας και σχολίων απέναντι στον Ελληνοκαναδό Angelo Tsarouchas, με τίτλο «Stand Up Comedy Special».

Η σύμπραξή τους δεν προέκυψε τυχαία. Εκτός από τη σόλο πορεία του, ο Γιώργος εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει, μεταξύ άλλων, κάποιες από τις πιο επιτυχημένες κι ενδιαφέρουσες συνεργασίες με διεθνείς αγγλόφωνους κωμικούς (Alistair Barrie, Ben Norris, Paul Thorne κ.ά.), τους οποίους έχει προσκαλέσει στην χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Stand Up Comedy Special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους πιο δραστήριους Έλληνες κωμικούς, συμπράττει επί σκηνής με τον Ελληνοκαναδό Angelo Tsarouchas.

Βέμπο

Καρόλου 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η υπαρξιακή "Φαίδρα" του Ρίτσου στο Αλκμήνη

Η Βανέσσα Βαΐτση έρχεται να αποδώσει σκηνικά τη συντριβή της "Φαίδρας", με την παρουσία του Κωνσταντίνου Ντάτη να λειτουργεί καταλυτικά, σε μια υπαρξιακή σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στο Θέατρο Αλκμήνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/12/2025

Η "Γέρμα" εκ των έσω: Πρωτόπαππα, Περλέγκας, Κακάλας, Μπαρούτα, Δαμόπουλος

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (από 19/12) μιλούν για τη "Γέρμα-Η ανεκπλήρωτη" του Λόρκα, μια παράσταση για τη στειρότητα, την ελευθερία, τη μνήμη και την ανάγκη επανεφεύρεσης του εαυτού.

"Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας"-Συνεχίζονται οι αναγνώσεις ενόψει της πρεμιέρας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αναγνώσεις για το νέο μιούζικαλ "Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας", των Θοδωρή Οικονόμου και Γιάννη Καλαβριανού, που κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Θέατρο Ακροπόλ.

Τα μπαλέτα των γιορτών: Οι παραστάσεις χορού που αξίζει να δείτε

Τελευταία ευκαιρία για να κλείσετε θέση στα θεαματικά μπαλέτα που κάνουν παραμυθέια τα Χριστούγεννα 2025.

Ό,τι αγαπήθηκε, επιστρέφει: sold out παραστάσεις στο Θέατρο Μεταξουργείο

Το Θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζει να επενδύει σε παραστάσεις με ψυχή, ουσία και διαχρονική αξία, με σταθερούς πρωταγωνιστές δημιουργούς και ερμηνευτές που το κοινό έχει ταυτίσει με την καλλιτεχνική του ταυτότητα, όπως η Άννα Βαγενά, η Γιασεμί και η Μαρία Κηλαηδόνη.

Η "Άζζα" κουβαλάει έναν κόσμο που δεν χωρά σε κατηγορίες

Ο Βλάσσης Χρυσικόπουλος δημιουργεί μια ηρωίδα που κινείται ανάμεσα στο όνειρο και στην ωμή πραγματικότητα στην παράσταση "Αζζα" που επιστρέφει στη "Σκηνή Brecht" 2510. Είναι μια διαφορετική, ανθρώπινη ιστορία για επιβίωση, αγάπη και αντοχή.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς γίνεται 'Μισάνθρωπος' για τα 50 χρόνια του Θεσσαλικού Θεάτρου

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες και το ατμοσφαιρικό βίντεο από την παράσταση - γιορτή για τα 50 χρόνια του ιστορικού Θεσσαλικού Θεάτρου, που θα δούμε στο θέατρο Φιλίπ το 2026.