Τέχνη με ψυχή, για όλους

Το φεστιβάλ που ήρθε για να αποδείξει ότι η τέχνη ανήκει σε όλους, ξεκινάει στην Αθήνα.

Τέχνη με ψυχή, για όλους

Ένα φεστιβάλ που γεννήθηκε με πρωτοβουλία της χορεύτριας Μαλβίνας Λωρίδα με στόχο να αναδείξει τη μοναδικότητα, εξασφαλίζοντας σε όλους, αλλά κυρίως στα άτομα με αναπηρία, ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στον πολιτισμό και προβολής της τέχνης τους. Το All Souls Festival βρήκε το σπίτι του στο Στούντιο Κινητήρας, στην Ερεχθείου, ένα χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας, και επιφυλάσσει στο κοινό που ενδιαφέρεται για την κοινοτική δράση ένα διήμερο (1-2 Αυγούστου) γεμάτο σεμινάρια και παραστάσεις, με ελεύθερη συνεισφορά, που επικεντρώνονται στη θεραπευτική πτυχή των τεχνών και στην εξοικείωση με την αναπηρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hotel Amour": Το πολυσυζητημένο μιούζικαλ στο Spotify και στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ

Ακούστε τα τραγούδια του "Hotel Amour" των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στο Spotify και δείτε την παράσταση στο Ακροπόλ που συνεχίζει δυναμικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/02/2026

Θα κλείσει τελικά το Ηρώδειο για εργασίες συντήρησης;

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, όμως το ενδεχόμενο της διεξαγωγής παραστάσεων τον Ιούνιο συζητείται έντονα, σύμφωνα με πληροφορίες και δηλώσεις αξιωματούχων.

Ένα διαρκές "so fucking what" στο έργο του Ουελμπέκ που ανεβάζουν οι Εlephas Tiliensis

Ο Δημήτρης Αγαρτζίδης και η Δέσποινα Αναστάσογλου, μετά τη "Σεροτονίνη", επιστρέφουν στον Μισέλ Ουελμπέκ, αυτή τη φορά με την "Εκμηδένιση" (Anéantir), σε μια παγκόσμια πρώτη σκηνική εκδοχή που μοιάζει λιγότερο με θεατρικό έργο και περισσότερο με ακτινογραφία της ψυχής μας.

Αντωνία Οικονόμου, μήπως το πιο μοναχικό μέρος στο σύμπαν είναι μέσα μας;

Για το νέο της, σκοτεινά ποιητικό, χοροθεατρικό έργο "'the great nothing' στα Τζάμια Κρύσταλλα μιλά στο 'α' η χορογράφος Αντωνία Οικονόμου - αλλά και για την απώλεια, τον αποχωρισμό και την απουσία της επαφής.

"Η Κατσαρίδα Κ.": Tο καφκικό υπαρξιακό ταξίδι που κέρδισε το κοινό επιστρέφει στο Θέατρο Αργώ

Η παράσταση του Μάριου Ιορδάνου με τη Σοφία Καζαντζιάν, συνεχίζεται προσφέροντας ένα μοναδικό υπαρξιακό θρίλερ γεμάτο χιούμορ και ανατροπές.

Γίνε μέλος της κοινότητας του Onassis AiR

Onassis AiR: Το διεθνές πρόγραμμα καλλιτεχνικής έρευνας και φιλοξενίας του Ιδρύματος Ωνάση επιστρέφει με νέες ευκαιρίες για τη σεζόν 2026-27.

"Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας": Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ιστορία αγάπης που επέστρεψε αλλιώς

Μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της ελληνικής δραματουργίας ξαναζωντάνεψε στη σκηνή, αυτή τη φορά αλλιώς. Με νέα μουσική, νέα ματιά και αστείρευτη ενέργεια, ο "Αγαπητικός της βοσκοπούλας" των Θοδωρή Οικονόμου και Γιάννη Καλαβριανού παίζεται στο Θέατρο Ακροπόλ και είναι μια σύγχρονη, λαϊκή γιορτή που θα απολαύσετε.