2 δροσερές κωμωδίες βγαίνουν σε περιοδεία

Δύο από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του χειμώνα ξεκίνουν τις καλοκαιρινές τους περιοδίες.

2 δροσερές κωμωδίες βγαίνουν σε περιοδεία

Δεκατρείς ρόλους ενσαρκώνει ο κωμικός Γιώργος Γαλίτης στην παράσταση «Τα ραδίκια ανάποδα», που σκηνοθετεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Η επιτυχημένη παράσταση παίζεται από το 2012 με μεγάλη επιτυχία και ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία του από το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, την Κυριακή 1 Ιουλίου. Τη θερινή του «βόλτα» αρχίζει και το «Μόλις χώρισα» των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου από το Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» των Βριλησσίων, την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Οι ερωτικές σχέσεις αντιμετωπίζονται με χιούμορ κι ευαισθησία, με πρωταγωνιστές τους Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστα Κάππα, Θωμαή Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα ραδίκια ανάποδα

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 90 '

Πρόκειται για μια μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, αστεία και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν. Τους ρόλους (δημόσιος υπάλληλος, μάγειρας, πολιτικός, Ρωμαίος συγκλητικός, ηγούμενος, κλέφτης κ. ά.) έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται για δέκατη χρονιά, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Μόλις χώρισα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Τι μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτι γενεθλίων κι ένας χωρισμός; Οι ήρωες του έργου διασκεδάζουν τη χαρά και τη λύπη τους στήνοντας το πάρτι της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Στις "Καρέκλες" του Θεάτρου του Νέου Κόσμου με Διακοπαναγιώτου - Παπαδόπουλο

Δύο ξεχωριστοί ηθοποιοί, οι Πάνος Παπαδόπουλος και Μαρία Διακοπαναγιώτου, καταθέτουν μια βαθιά προσωπική, ανατρεπτική ανάγνωση του έργου του Ιονέσκο για τη χαμένη μας επικοινωνία, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Παπαχαραλάμπους, Μαλκότσης, Χαραλαμπούδη κάτι "μαγειρεύουν" στο θέατρο Βεάκη

Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση "Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της" σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, η οποία μετά τη Θεσσαλονίκη κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα.

"Ιεροτελεστία" από τον Χρήστο Θεοδωρίδη: Η ύπαρξη ως πράξη επανάστασης

Μια παράσταση για τη θνητότητα και την απώλεια, εμπνευσμένη από 300 συνεντεύξεις, στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Το "Ζyklon ή το Πεπρωμένο" δεν είναι απλώς μια θεατρική παράσταση

Ένα παιχνίδι συνδεδεμένο με την Ιστορία και το τραύμα του Ολοκαυτώματος παίζεται στο Θέατρο Αργώ

Αποκλειστικό: Ο Παντελής Φλατσούσης μετρά "24 ώρες σ’ έναν κόσμο που δεν μας ανήκει" στο Θέατρο Τέχνης

Στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν ο ανήσυχος δημιουργός καταθέτει μια δυνατή σκηνική πρόταση που αντλεί έμπνευση από την εμβληματική ταινία του Ματιέ Κασοβίτς "Το Μίσος".

"Μάθε με να φεύγω": Last call στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Ο έρωτας μέσα από την ανορθόδοξη γλώσσα της bijoux de kant και το κείμενο του Άκη Δήμου ζωντανεύει μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

"Η Κρυφή Κασέτα": Μια ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο, τώρα επί σκηνής

Το βιβλίο (Α)Γνωστού Πατρός ζωντανεύει στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός για λίγες μόνο παραστάσεις