2 δροσερές κωμωδίες βγαίνουν σε περιοδεία

Δύο από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του χειμώνα ξεκίνουν τις καλοκαιρινές τους περιοδίες.

2 δροσερές κωμωδίες βγαίνουν σε περιοδεία

Δεκατρείς ρόλους ενσαρκώνει ο κωμικός Γιώργος Γαλίτης στην παράσταση «Τα ραδίκια ανάποδα», που σκηνοθετεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Η επιτυχημένη παράσταση παίζεται από το 2012 με μεγάλη επιτυχία και ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία του από το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, την Κυριακή 1 Ιουλίου. Τη θερινή του «βόλτα» αρχίζει και το «Μόλις χώρισα» των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου από το Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» των Βριλησσίων, την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Οι ερωτικές σχέσεις αντιμετωπίζονται με χιούμορ κι ευαισθησία, με πρωταγωνιστές τους Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστα Κάππα, Θωμαή Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα ραδίκια ανάποδα

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 90 '

Πρόκειται για μια μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, αστεία και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν. Τους ρόλους (δημόσιος υπάλληλος, μάγειρας, πολιτικός, Ρωμαίος συγκλητικός, ηγούμενος, κλέφτης κ. ά.) έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται για δέκατη χρονιά, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Μόλις χώρισα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Τι μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτι γενεθλίων κι ένας χωρισμός; Οι ήρωες του έργου διασκεδάζουν τη χαρά και τη λύπη τους στήνοντας το πάρτι της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η Κρυφή Κασέτα": Μια ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο, τώρα επί σκηνής

Το βιβλίο (Α)Γνωστού Πατρός ζωντανεύει στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός για λίγες μόνο παραστάσεις

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/01/2026

"Cleansed": Ένα από τα θεατρικά talks of the town της φετινής σεζόν

Άνοιξε η προπώληση για τον Μάρτιο – Sold out ο Ιανουάριος, ελάχιστες θέσεις για τον Φεβρουάριο, για την παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

O Θανάσης Σαμαράς κυκλοφορεί 'Ελεύθερος' στο Θέατρο Noūs

Ακολουθεί το δρομολόγιο για Κυψέλη και για 5 παραστάσεις.

"Ο Αρχιτέκτων" : Τι συμβαίνει όταν ο δημιουργός παγιδεύεται στο ίδιο του το δημιούργημα ;

Η σουρεαλιστική κωμωδία της Φώφης Τρέζου, ανεβαίνει στο Θέατρο 104 για 10 μόνο παραστάσεις.

Για καμπαρέ στη θρυλική 'Μέδουσα' της Πλάκας

Το ιστορικό στέκι της Πλάκας που συνδέθηκε με τον πολυτάλαντο Γιώργο Μαρίνο, επιστρέφει και ξαναβάζει φωτιά στις νύχτες της Αθήνας.

Το "Μπεν και Ίμο" του Μαρκ Ρέιβενχιλ έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ

Το έργο θα ζωντανέψει για 15 παραστάσεις την αληθινή ιστορία της ταραχώδους σχέσης των σπουδαίων μουσικών Μπέντζαμιν Μπρίττεν και Ίμοτζεν Χολστ.

Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ

Το δράμα του Έντουαρντ Άλμπι παραμένει ένα ανελέητο πορτρέτο συζυγικής φθοράς. Η σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και οι ερμηνείες φωτίζουν τη βία, την τρυφερότητα και τις ψευδαισθήσεις που συγκροτούν αυτό το διαχρονικό έργο. | Powered by Uber