Το θέατρο Τέχνης ρίχνει την αυλαία με… εκπλήξεις

Τι μας περιμένει τέλη Μαΐου στο Υπόγειο του θεάτρου;

Το θέατρο Τέχνης ρίχνει την αυλαία με… εκπλήξεις

Τι μας περιμένει τέλη Μαΐου στο Υπόγειο του θεάτρου;

Το θέατρο Τέχνης ρίχνει την αυλαία με… εκπλήξεις - εικόνα 1

Το Θέατρο Τέχνης αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Μάιο με δύο εκπλήξεις. Από τη μία συνεχίζει για λίγο ακόμα ο «Γλάρος», το γνωστό έργο του Τσέχωφ που μιλά για τη ζωή, το θέατρο, τον έρωτα και το νόημα της δημιουργίας.Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Χατζής παρουσιάζεται στις 24 και 25 Μαΐου, στις 9.15 μ.μ., ενώ το Σάββατο 26 Μαΐου στις 6:30 μ.μ.

Το θέατρο Τέχνης ρίχνει την αυλαία με… εκπλήξεις - εικόνα 2

Βέβαια, η τελευταία παράσταση της σεζόν για το Τέχνης είναι οι «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης» σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη, που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα Ιουνίου. Όσο όμως θα περιμένουμε την πολυαναμενόμενη νέα παραγωγή, μπορούμε να κάνουμε θεατρική προθέρμανση με τη μία και μοναδική παράσταση της «Επανένωσης της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» που θα γίνει στις 27 Μαΐου (9:15μ.μ.). Στο έργο του Ζοέλ Πομερρά, ο Νίκος Μαστοράκης σκηνοθετεί τους Γεράσιμο Γεννατά, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Ιωάννα Μαυρέα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Θεοδώρα Τζήμου, Θάνο Τοκάκη και Άλκηστις Ζιρώ. Το έργο που συγκίνησε το κοινό θα παιχτεί στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τελευταίες παραστάσεις για "Το αμάρτημα της μητρός μου"

Το εμβληματικό διήγημα του Βιζυηνού ολοκληρώνει τον θεατρικό του κύκλο στο Θέατρο Ραντάρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/01/2026

Στο θέατρο Ιλίσια μετακομίζει το "Κάθε Τρίτη με τον Μόρι"

Σε μεγαλύτερο θέατρο συνεχίζεται η επιτυχημένη παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

"Cow | Deer": Τελευταίες παραστάσεις για το πρωτοποριακό 'ανέβασμα' του Εθνικού

Μια μοναδική εμπειρία που καλεί το κοινό να αφουγκραστεί τη ζωή όπως την αντιλαμβάνονται τα ζώα.

Τρεις επιπλέον παραστάσεις για την κωμωδία "Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής"

Στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Μικρό Παλλάς οι επιπλέον παραστάσεις, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στο έργο που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Σταμάτης Φασουλής.

Οι πρώτες θεατρικές πρεμιέρες του 2026

Συγκεντρώσαμε τις θεατρικές παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία έως 11 Ιανουαρίου και ξεχωρίζουν.

Δύο τελευταίες παραστάσεις για την παράσταση "Η Μονίκ δραπετεύει"

Ένα ταξίδι επί σκηνής για την σχέση απελευθέρωσης μητέρας και γιου στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας με την Θέμις Μπαζάκα και τον Δημήτρη Φουρλή.

"Lemon", η ιστορία του πιανίστα που δεν κατέβηκε ποτέ από το καράβι στο οποίο γεννήθηκε

Το site-adaptive θέατρο, μετά από 8 χρόνια ταξιδιών, επιστρέφει στο ΠΛΥΦΑ για 8 + 1 παραστάσεις.