Άνοιγμα στους νέους κάνει το Τσάι στη Σαχάρα

Το αρτίστικο στέκι Τσάι στη Σαχάρα παρατείνει τις παραστάσεις του και παράλληλα καλεί νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.

Άνοιγμα στους νέους κάνει το Τσάι στη Σαχάρα

Το αρτίστικο στέκι Τσάι στη Σαχάρα παρατείνει τις παραστάσεις του και παράλληλα καλεί νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.

Άνοιγμα στους νέους κάνει το Τσάι στη Σαχάρα - εικόνα 1

Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος, σκηνοθέτης και ψυχή του Τσάι στη Σαχάρα, αποφάσισε να συνεχίσει τις παραστάσεις του «Συνοδού» του Ρόμπερτ Κράουτς (φωτό) μέχρι την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και παράλληλα σχεδιάζει το πρόγραμμα του αρτίστικου πολυχώρου.

«Δευτερότριτα παρουσίασης νεανικών ομάδων και δημιουργών» είναι ο τίτλος του επόμενου πρότζεκτ και για την υλοποίηση του προσκαλεί νέους καλλιτέχνες, που επιθυμούν να βρουν στέγη στο Τσάι στη Σαχάρα τον Μάιο και τον Ιούνιο, να στείλουν τις προτάσεις τους στο email του χώρου ( tsai2012saxara@gmail.com ) έως 31 Μαρτίου.

Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18, Ιλίσια, 2110120936

Περισσότερες πληροφορίες

Συνοδός

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας άνεργος ηθοποιός αναγκάζεται να γίνει συνοδός κυριών και τα δεδομένα στη ζωή του ανατρέπονται

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
11/08/2022

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.