Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens

Πρόσκληση σε νέες ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Off Off Athens κάνει το θέατρο Επί Κολωνώ.

Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens

Πρόσκληση σε νέες ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Off Off Athens κάνει το θέατρο Επί Κολωνώ.

Ο νέοι θεατρίνοι συναντιούνται στο 9ο Οff Οff Athens - εικόνα 1

Για ένατη χρονιά το θεατρικό φεστιβάλ του Επί Κολωνώ, Off Off Athens, ετοιμάζεται να δώσει βήμα σε νέους δημιουργούς που αναζητούν νέες καλλιτεχνικές φόρμες και μέσα από τη δουλειά τους διατυπώνουν σύγχρονους προβληματισμούς. Το φεστιβάλ έχει και χαρακτήρα showcase, είναι δηλαδή ανοιχτό προς το κοινό, καθώς οι συντελεστές των παραστάσεων θα έρχονται σε επαφή με το θεατρόφιλο κοινό, τις υπόλοιπες ομάδες και με επαγγελματίες του θεατρικού χώρου, αναπτύσσοντας έτσι ένα κλίμα δημιουργικής αλληλεπίδρασης.

Τα προηγούμενα χρόνια το φεστιβάλ προσέλκυσε πολλούς νέους δημιουργούς και αρκετές παραστάσεις είχαν μεγάλη απήχηση, καθώς συνεχίστηκαν και μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο θέατρο Επί Κολωνώ είτε σε άλλον χώρο. Με την ίδια ευχή και για φέτος, ο χώρος, μαζί με την τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες με τη διάθεση στήριξης των νέων ομάδων αλλά και συνδρομής στη δημιουργία ενός κλίματος καλλιτεχνικής αναζήτησης.

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής στο φεστιβάλ μένει ανοιχτή μέχρι τις 13 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και πάλι να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» - στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής - με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο 2105138067.
Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι τις 13 Μαρτίου 2017 στο email του θεάτρου
xkolono@otenet.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το Off-Off Athens στο www.epikolono.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ό,τι αγαπήθηκε, επιστρέφει: sold out παραστάσεις στο Θέατρο Μεταξουργείο

Το Θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζει να επενδύει σε παραστάσεις με ψυχή, ουσία και διαχρονική αξία, με σταθερούς πρωταγωνιστές δημιουργούς και ερμηνευτές που το κοινό έχει ταυτίσει με την καλλιτεχνική του ταυτότητα, όπως η Άννα Βαγενά, η Γιασεμί και η Μαρία Κηλαηδόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

Η "Άζζα" κουβαλάει έναν κόσμο που δεν χωρά σε κατηγορίες

Ο Βλάσσης Χρυσικόπουλος δημιουργεί μια ηρωίδα που κινείται ανάμεσα στο όνειρο και στην ωμή πραγματικότητα στην παράσταση "Αζζα" που επιστρέφει στη "Σκηνή Brecht" 2510. Είναι μια διαφορετική, ανθρώπινη ιστορία για επιβίωση, αγάπη και αντοχή.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς γίνεται 'Μισάνθρωπος' για τα 50 χρόνια του Θεσσαλικού Θεάτρου

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες και το ατμοσφαιρικό βίντεο από την παράσταση - γιορτή για τα 50 χρόνια του ιστορικού Θεσσαλικού Θεάτρου, που θα δούμε στο θέατρο Φιλίπ το 2026.

Τελευταίες παραστάσεις για την συγκλονιστική "Πύλη της Κόλασης" του Γιάννη Καλαβριανού

Last call για την παράσταση που παίζεται δεύτερη χρονιά στο Αμφι-θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Έφυγε ο Αλμπέρτο Εσκενάζη – Ο "Κεραυνός" ήταν η τελευταία του παράσταση

Η παράσταση "Κεραυνός" στο Τρένο στο Ρουφ υπήρξε η τελευταία σκηνοθετική και ερμηνευτική κατάθεση του Αλμπέρτο Εσκενάζη, το τελικό του ταξίδι πάνω στη σκηνή. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

3 παραστάσεις που αξίζει να δείτε: Τολμούν και μιλούν για τη μνήμη και την απώλειά της

Τρεις θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν αυτή τη σεζόν στην Αθήνα φωτίζουν τη λήθη όχι μόνο ως ασθένεια, αλλά ως υπαρξιακή δοκιμασία — για εκείνους που χάνουν τις αναμνήσεις τους και για όσους μένουν πίσω.

Θέατρο: Οξύνεται η ένταση μεταξύ Παραγωγών και ΣΕΗ

Απεργιακές κινητοποιήσεις προγραμματίζονται από το ΣΕΗ μέσα στα Χριστούγεννα. Σκληρή απάντηση από την Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου.