Come «Closer»

Το τρυφερό και συνάμα σκληρό «Closer» ανεβάζει ο Ιωσήφ Βαρδάκης στο 104.

Come «Closer»

Θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν οι ήρωες του Πάτρικ Μπάρμπερ στο «Closer», αλλά δεν ξέρουν πώς. Ο Ιωσήφ Βαρδάκης ανεβάζει το τρυφερό και σκληρό συνάμα βρετανικό έργο στο 104. Ο Αργύρης Θανάσουλας, ο Γιάννης Λασπιάς, η Δάφνη Μανούσου και η Ιωάννα Σταυροπούλου μοιράζονται τους ρόλους των τεσσάρων πρωταγωνιστών, μιας φωτογράφου, ενός δημοσιογράφου, ενός γιατρού και μιας κοπέλας στο έργο του 1997, που ανατέμνει τα θέματα της ερωτικής έλξης, της απιστίας και των διαπροσωπικών σχέσεων με διεισδυτικό και πάντα επίκαιρο τρόπο. Το «Closer» έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν κάτω από τον τίτλο «Τόσο κοντά» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και ως «Εξ επαφής» από τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ πολύ γνωστή είναι και η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μάικ Νίκολς. (Πρεμιέρα: 14/3)

Περισσότερες πληροφορίες

Closer

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 110 '

Οι ήρωες βιώνουν τα όσα συμβαίνουν με μια φαινομενική αταραξία, σε ένα βρετανικό έργο που καταπιάνεται με τις σχέσεις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η ιδιομορφία της ελληνικής οικογένειας βρίσκεται στον πυρήνα της "Κασέτας" που παίζεται για λίγο ακόμα

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Μάνος Καρατζογιάννης ανέβασε στο Σταθμό την "Κασέτα" της Λούλας Αναγνωστάκη και οι παραστάσεις ολοκληρώνονται σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2024

"Staying Alive" από την Κατερίνα Βρανά στη Στέγη

Η δημοφιλής stand up comedian Κατερίνα Βρανά βιντεοσκοπεί στ’ Αγγλικά την sold out παράσταση "Staying Alive", στη Στέγη-Ίδρυμα Ωνάση.

"Ο Επιθεωρητής": Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ανατρεπτική παράσταση του Γιάννη Κακλέα

"Μια κωμωδία πιο αστεία και από τον διάβολο" χαρακτηρίζει ο Γιάννης Κακλέας τον "Επιθεωρητή" του Γκόγκολ που σκηνοθετεί. Το σκηνικό της Ηλένιας Δουλαδίρη έχει μεταμορφώσει τη σκηνή του Γκλόρια και η νέα παράσταση είναι έτοιμη να ξεκινήσει με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Μάινα και Θοδωρή Σκυφτούλη.

Μήπως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν "Caveman";

Νομίζαμε πως τα ξέραμε όλα για τον "Caveman" του Ρομπ Μπέκερ. Ο "Caveman" της φετινής σεζόν, Γιάννης Δρακόπουλος, που εμφανίζεται στο Αργώ, μας αποκαλύπτει τις βαθύτερες σκέψεις του ήρωα που ζει στο σήμερα.

Τα "Τραγούδια της Σωτηρίας" με τη Χριστίνα Μαξούρη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η μουσικοθεατρική παράσταση που είναι αφιερωμένη στην "Αρχόντισσα του ρεμπέτικου", Σωτηρία Μπέλλου, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά.

Πρώτες φωτογραφίες από το παρανοϊκό πολιτικό "Μεμοράντουμ" στο Θέατρο "Μπέλλος"

Την κωμωδία του Βάτσλαβ Χάβελ για την παραφροσύνη της δημόσιας διοίκησης και της κεντρικής εξουσίας σκηνοθετεί η Αικατερίνη Παπαγεωργίου, ένα έργο που πρωτοανέβηκε τη δεκαετία του ’70, ως σχόλιο κατά της Χούντας των Συνταγματαρχών.

"Μετά το πάρτι": Εφηβική παράσταση για τη γενιά των social media στο Εθνικό Θέατρο

Το πρωτότυπο έργο της Μαρίας Ζαβάκου που σκηνοθετεί η Γιολάντα Μαρκοπούλου μετατρέπεται σε μια θεατρική εμπειρία, εμπνευσμένη από αληθινές μαρτυρίες νέων παιδιών που έχουν πέσει θύματα cyber bullying.