Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience

Ο διεθνούς φήμης Δρ. Brent Anderson, που εξέλιξε τη μέθοδο του Pilates, θα βρεθεί στην Αθήνα για να μας ξεναγήσει στο σύμπαν του Polestar Pilates μέσα από ένα βιωματικό διήμερο στο The Hub και να μας μάθει να κινούμαστε «ευφυώς».

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience

Ο διεθνούς φήμης Δρ. Brent Anderson, που εξέλιξε τη μέθοδο του Pilates, θα βρεθεί στην Αθήνα για να μας ξεναγήσει στο σύμπαν του Polestar Pilates μέσα από ένα βιωματικό διήμερο στο The Hub (16 & 17 Μαρτίου) και να μας μάθει να κινούμαστε «ευφυώς».

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience - εικόνα 1

«Είμαστε η νέμεση της καθιστικής ζωής» αναφέρει σε μια συνέντευξή του ο Δρ. Brent Anderson, ο πρώην χορευτής, φυσικοθεραπευτής και πιστοποιημένος ορθοπεδικός που ίδρυσε στις αρχές του 1990 το Polestar Pilates και έρχεται στην Αθήνα για να μας ξεναγήσει στο Polestar Experience. Η έμπνευση του Δρ. Brent Anderson ξεκίνησε από τη φιλοσοφία του Joseph Pilates: «Η συνταγή του Pilates είναι απλή και προσιτή σε κάθε άνθρωπο», όπως αναφέρει, «και βασίζεται στην άσκηση, την καλή διατροφή, τον ποιοτικό ύπνο, το καθαρό μυαλό, τη σύνδεση με τη φύση και την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία, την ξεκούραση και τον ελεύθερο χρόνο».

Πάνω σ’ αυτή την «απλή κι όμως ουσιώδη» φιλοσοφία, ο Δρ. Brent Anderson δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό σύστημα με σκοπό την αποκατάσταση και βάση το Pilates, τη φυσικοθεραπεία και τα ανθρώπινα ενεργειακά συστήματα. Εισάγοντας στη μέθοδο Pilates τις τελευταίες ανακαλύψεις των ιατρικών επιστημών για το ανθρώπινο σώμα καθώς και τις καινούριες γνώσεις της φυσικοθεραπείας, της οστεοπαθητικής και της μεθόδου Feldenkrais, το Polestar καινοτομεί διεθνώς εξελίσσοντας το Pilates ακόμη περισσότερο σε μια πραγματική «επιστήμη του σώματος», όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός του Joseph Pilates.

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience - εικόνα 2

Ο ίδιος ο Δρ. Brent Anderson αναγνωρίζεται σήμερα διεθνώς ως μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στην παγκόσμια κοινότητα του Pilates, καθώς και ως ένας καινοτόμος influencer στο χώρο της ιατρικής στις παραστατικές τέχνες (performing arts medicine) για την προσέγγισή του στην αποκατάσταση με βάση τις τεχνικές του Pilates. Επίσης, είναι ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές του Pilates Anytime, ενεργός σύμβουλος σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και οργανώσεις ευεξίας σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και ένας χαρισματικός δημόσιος ομιλητής που προσκαλείται σε διαλέξεις, συνέδρια και fora υγείας.

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience - εικόνα 3

Αν, λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε μια «ευφυή» κίνηση του σώματος, να συνδέσετε μυαλό, σώμα και πνεύμα και να κατακτήσετε έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής, αξίζει να βιώσετε το Polestar Experience, που θα παρουσιαστεί στο The Hub το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου από την Polestar Pilates Greece. Αυτό το βιωματικό διήμερο θα σας προσφέρει μια καινούργια οπτική για τον εαυτό και τη ζωή σας μέσα από διαλέξεις, διαδραστικές συζητήσεις, workshops και masterclasses. Το Polestar Experience είναι εστιασμένo στο «στοιχείο της κίνησης» και θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε πόσο ισορροπημένη είναι πραγματικά η ζωή σας σε μια πολλές φορές χαοτική και γεμάτη άγχος και υποχρεώσεις καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, θα σας εισάγει σε ένα νέο πρότυπο υγείας και ευαισθητοποίησης.

Οι ειδικά σχεδιασμένες ενότητες του διημέρου θα σας δώσουν τη δυνατότητα: να αξιολογήσετε και να εμβαθύνετε τις γνώσεις, τις τεχνικές και την εμπειρία σας στην κίνηση, να μυηθείτε στην κλινική προσέγγιση και το μοντέλο κριτικής σκέψης του Polestar που σας επιτρέπει να βελτιώνετε τη λειτουργικότητα ενός σώματος σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεται, καθώς και να μάθετε να προσφέρετε χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά σας και να βελτιώνετε την ποιότητα της ζωής σας συνολικά. Είτε πρόκειται για αποκατάσταση, είτε για προπόνηση ενός μέσου υγιούς ανθρώπου, είτε για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την επιμήκυνση της ενεργής αθλητικής ζωής ή ειδικών στόχων ενός επαγγελματία αθλητή, το Polestar Pilates έχει εντυπωσιακά και εξεικευμένα σε κάθε άνθρωπο αποτελέσματα. Με τα λόγια του Δρ. Brent Anderson, «αν περιμένετε έτοιμες συνταγές, τότε το Polestar δεν είναι για εσάς, αλλά αν θέλετε να είστε δημιουργικοί, να αναπτυχθείτε προσωπικά και να κατανοήσετε πραγματικά την κίνηση του σώματός σας, τότε το Polestar είναι ιδανικό».

Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία Pilates στο Polestar Experience - εικόνα 4

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πρόγραμμα του διημέρου Polestar Experience Greece στο The Hub και για κρατήσεις θέσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.polestarpilates.gr. Ο Δρ. Brent Anderson θα δώσει επίσης μια εισαγωγική ανοιχτή διάλεξη με ελεύθερη είσοδο στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160) την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Στην ίδια ιστοσελίδα μπορείτε να προμηθευτείτε δελτία προτεραιότητας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη διάλεξη.

Διαβάστε ακόμα