Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας;

Με την ανανεωμένη Wine Elixir της APIVITA, μια πανίσχυρη αντιγηραντική σειρά με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης.

Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας;

Με την ανανεωμένη Wine Elixir της APIVITA, μια πανίσχυρη αντιγηραντική σειρά με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης.

Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας; - εικόνα 1

“Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου”…αλλά όχι μόνο! Τώρα, αποδεικνύεται ότι δρα ευεργετικά και στην επιδερμίδα. Έπειτα από μακρόχρονη έρευνα, η επιστημονική ομάδα της APIVITA κατέληξε στην πλούσια ηφαιστειογενή γη και στα αμπέλια της Σαντορίνης για να ανανεώσει την αγαπημένη μας σειρά περιποίησης προσώπου, Wine Elixir. Σε έναν από τους πιο παλιούς αμπελώνες στον κόσμο, άνυδρα, αυτόριζα αμπέλια καλλιεργούνται σε μορφή «κουλούρας» για να προστατεύονται από τους ανέμους. Για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες (έντονη ηλιοφάνεια, ισχυροί άνεμοι από τη θάλασσα, αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος) παράγουν πολύ ισχυρά προστατευτικά μόρια, τις γνωστές μας πολυφαινόλες.

Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας; - εικόνα 2

Στα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα από τρεις αρχαίες γηγενής ποικιλίες αμπελιών, το Αθήρι, το Αηδάνι και το Ασύρτικο (από το οποίο δημιουργείται το φημισμένο γλυκό κρασί Vinsanto) η επιστημονική ομάδα της ελληνικής, φυσικής μάρκας εντόπισε ένα ισχυρό αντιγηραντικό εκχύλισμα. Η νέα σειρά βασίζεται στην πιο σύγχρονη επιστήμη μελέτης των γονιδίων του δέρματος, την Επιγενετική, σύμφωνα με την οποία, η γήρανση δεν εξαρτάται μόνο από το DNA αλλά και από το περιβάλλον, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας. Οι επιγενετικοί μηχανισμοί μπορούν να παρέμβουν στην προγραμματισμένη διαδικασία γήρανσης του DNA, να την επιταχύνουν ή να την επιβραδύνουν ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την έκφραση των γονιδίων. Το εν λόγω εκχύλισμα ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, την αποτοξίνωση και την αντιοξειδωτική δύναμη της επιδερμίδας.

Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας; - εικόνα 3

Η σύνθεση συμπληρώνεται με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης καθώς και με τέσσερα 100% βιολογικά αιθέρια έλαια και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά έξι καινοτόμων προϊόντων με έως και 100% φυσικά συστατικά. Οι κρέμες ημέρας ελαφριάς και πλούσιας υφής, νύχτας, ματιών & χειλιών, ο ορός, και το λάδι προσώπου δρουν στην μείωση των ρυτίδων, προσφέρουν σφριγηλότητα και σύσφιξη και αφήνουν διακριτική αίσθηση lifting.

Ελιξίριο ομορφιάς: Εσείς ξέρετε πώς να ξυπνήσετε τη νεότητα της επιδερμίδας σας; - εικόνα 4

Στον τέταρτο όροφο του APIVITA Experience Store, στο Beehive Spa μπορούμε να απολαύσουμε την αντιρυτιδική και συσφικτική θεραπεία προσώπου Wine Elixir που αξιοποιεί τις αντιοξειδωτικές δυνάμεις του κόκκινου κρασιού.. Για μια ώρα περίπου αφηνόμαστε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτριών και στο στοχευμένο μασάζ αντιγήρανσης που βοηθάει να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά . Μετά από αυτό το απολαυστικό, φυσικό ελιξίριο νεότητας πώς να μην ευφραίνει και καρδίαν η Wine Elixir;

i Τhe APIVITA Experience Store | Σόλωνος 6, Κολωνάκι | 2103640560

Διαβάστε ακόμα