Windows 7 Week

Τα καλύτερα Windows, τα καλύτερα δώρα

Δεν νομίζουμε ότι μπορεί κανείς εύκολα να αμφισβητήσει το εξής απλό: Windows 7 - ήδη χαρακτηρισμένα ως το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που έχει διαθέσει ποτέ η Microsoft για προσωπικούς υπολογιστές - είναι πιθανώς το σημαντικότερο νέο προϊόν τεχνολογίας για την επερχόμενη εοραστική περίοδο και ίσως όλο το 2009. Στο αθηνόραμαdigital.gr χρησιμοποιούμε την τελική έκδοση της καινούργιας έκδοσης των Windows από τις αρχές Αυγούστου, έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα σημαντικότερα στοιχεία της και διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτήν και, τις επόμενες ημέρες, την υποδεχόμαστε όπως αξίζει σ' ένα τόσο σημαντικό προϊόν: με μία Windows 7 Week.

Από σήμερα, Δευτέρα 26/10 έως και την Παρασκευή 30/10 φιλοξενούμε καθημερινά θέματα για όλα όσα αξίζει να γνωρίζει κανείς σχετικά με τα Windows 7. Αναφερόμαστε στις βελτιώσεις και τις προσθήκες που φέρνουν στο προσκήνιο, στην εντύπωση που δίνουν κατά τη χρήση, στα αποτελέσματα που δίνουν σε μετρήσεις συγκριτικά με τα Windows XP και Vista σε καθημερινές εργασίες, καθώς και σε όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς αν σχεδιάζει αναβάθμιση από παλαιότερες εκδόσεις σε αυτήν. Την Παρασκευή - που τα Windows 7 διατίθενται προς αγορά στα καταστήματα - καταθέτουμε την τελική μας άποψη και βαθμολογία γι' αυτό στη σχετική παρουσίαση, ώστε το κοινό μας να έχει σαφή εικόνα του νέου λειτουργικού πριν προβεί σε αναβάθμιση.

Η σειρά των άρθρων ξεκινά σήμερα με τα πιο ενδιαφέροντα νέα στοιχεία που έχουν να επιδείξουν τα Windows 7. Ακολουθούν οι αλλαγές σε σχέση με παρελθούσες εκδόσεις, οι επιδόσεις τους σε διάφορα συστήματα, οι πιο σημαντικές ερωταπαντήσεις για το ευρύ κοινό, καθώς και η τελική μας παρουσίαση.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της Windows 7 Week έχουν ήδη διοργανωθεί και "τρέχουν" σχετικές κληρώσεις: αυτή για το μοναδικό, άκρως εντυπωσιακό Sony Vaio X (που στηρίζεται βεβαίως σε Windows 7), αυτή για ένα Home Theatre PC (φυσικά με Windows 7 προεγκατεστημένα από μας), αλλά και αυτή, με 35 αντίτυπα της έκδοσης Ultimate των ίδιων των νέων Windows. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες, για όλες μας τις κληρώσεις, και φυσικά καλή επιτυχία στα καινούργια Windows, στην εμπορική πορεία που τώρα ξεκινούν. Άλλωστε το 7 είναι... γνωστό τυχερό νούμερο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ