Πάσχα 2010: Κλήρωση της Logitech

Κερδίστε κορυφαία ηχεία, πληκτρολόγια και mouse

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 15 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr να κερδίσουν κορυφαία τέτοια προϊόντα της, μέσα από τη σχετική Πασχαλινή κλήρωση.



Πιο συγκεκριμένα. Πέντε φίλοι ή φίλες - ελπίζουμε κάτοχοι φορητού υπολογιστή - έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα Notebook Kit MK605, το οποίο απαρτίζεται από stand για το laptop, ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse. Πέντε ακόμη φίλοι ή φίλες θα αποκτήσουν ένα Z-2300, το καλύτερο σετ ηχείων 2.1 της ελβετικής εταιρείας, με πανίσχυρο subwoofer και πιστοποίηση κατά THX. Πέντε ακόμη φίλοι ή φίλες, τέλος, θα κερδίσουν από ένα ολοκαίνουργιο Wireless Desktop MK710, τον πιο πρόσφατο συνδυασμό ασύρματου πληκτρολογίου και mouse της Logitech, που έχει να επιδείξει εκπληκτικό σχεδιασμό, εργονομικά χαρακτηριστικά και προηγμένες λειτουργίες.



Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ