Next week, Windows 7 Week

Υποδεχόμαστε το νέο λειτουργικό της Microsoft με στυλ!

Κυκλοφορούν σήμερα στην αγγλική έκδοση - αλλά περισσότερης εμπορικής προσοχής θα τύχουν με την ελληνική τους έκδοση την επόμενη εβδομάδα - τα Windows 7, το ήδη χαρακτηρισμένο ως το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που έχει διαθέσει ποτέ η Microsoft για προσωπικούς υπολογιστές. Στο αθηνόραμαdigital.gr χρησιμοποιούμε την τελική έκδοση του διαδόχου των Windows Vista από τις αρχές Αυγούστου, έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα σημαντικότερα στοιχεία του και διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτόν και, τις επόμενες ημέρες, θα τον υποδεχθούμε όπως αξίζει σε ένα τόσο σημαντικό προϊόν: με μία Windows 7 Week.

Από την Δευτέρα 26/10 έως και την Παρασκευή 30/10, θα έχουμε καθημερινά θέματα για όλα όσα αξίζει να γνωρίζει κανείς σχετικά με τα Windows 7, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες που φέρνουν στο προσκήνιο, την εντύπωση που δίνουν κατά τη χρήση και τα αποτελέσματα που δίνουν σε μετρήσεις συγκριτικά με τα Windows XP και Vista σε καθημερινές εργασίες. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, θα καταθέσουμε και την τελική μας άποψη και βαθμολογία γι' αυτό, στη σχετική παρουσίαση, ώστε το κοινό μας να έχει σαφή εικόνα του νέου λειτουργικού για να αποφασίσει.

Η Μicrosoft Hellas, ωστόσο, δίνει την ευκαιρία στους φίλους και τις φίλες του αθηνόραμαdigital.gr όχι απλά να υποδεχθούν τα Windows 7, αλλά να τα χαρούν και... αυτοπροσώπως! Κάθε μία από τις ημέρες του Windows 7 Week, επτά τυχεροί ή τυχερές θα κερδίζουν από ένα πλήρες αντίτυπο του νέου λειτουργικού - και μάλιστα στην πλέον "εξοπλισμένη" έκδοση Ultimate. Τριανταπέντε αντίτυπα, αξίας άνω των 12.000 ευρώ, για το κοινό του αθηνόραμαdigital.gr. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο για την επόμενη εβδομάδα; Εμείς, όχι - ραντεβού τη Δευτέρα, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ