Νέες κληρώσεις: 30/4/2010

Κερδίστε 5 πλήρη σετ ηχείων 5.1 της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμα πολυκάναλα σετ ηχείων μέσα από τη σχετική κλήρωση.

Πρόκειται για τα X-540, πλήρη σετ 5.1 καναλιών που προσφέρουν subwoofer για τις χαμηλές συχνότητες ήχου, κεντρικό ηχείο διαλόγων και τέσσερα περιφερειακά ηχεία για ισάριθμα κανάλια, ώστε να αποδίδουν "περιβαλλοντικό", surround ήχο με τον ίδιο τρόπο που το επιτυγχάνουν τα συστήματα home cinema. Πρόκειται για συμπαγές σετ, που στοχεύει στην απόδοση ποιοτικού ήχου σε συγκεκριμένο χώρο - ό,τι πρέπει, με άλλα λόγια, για σύνδεση με προσωπικό υπολογιστή ώστε να απολαύσει κανείς ταινίες και PC games που υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 17/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ