Νέες κληρώσεις: 30/4/2010

Κερδίστε 5 εντυπωσιακά σετ πληκτρολογίου και mouse της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμα κορυφαία σετ desktop - συνδυασμούς πληκτρολογίων και mouse - μέσα από την παρούσα κλήρωση.

Πρόκειται για τα Wireless Desktop MX-5500 Revolution, τα ακριβότερα desktop της ελβετικής εταιρείας αυτή τη στιγμή - το συνδυασμό ουσιαστικά του καλύτερου πληκτρολογίου και ενός από τα καλύτερα mouse που η Logitech έχει παρουσιάσει ποτέ. Και τα δύο επικοινωνούν με τον εκάστοτε Η/Υ μέσω Bluetooth, έχουν να επιδείξουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες που δοιευλκολύνουν στην καθημερινή χρήση εφαρμογών Web και Multimedia, διακρίνονται δε για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους όσο ελάχιστα στο είδος τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 17/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ