Νέες κληρώσεις: 17/12/2009

Xbox 360, περιφερειακά για Η/Υ και games!

Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον τρίμηνο με... non-stop κληρώσεις αυτό που πέρασε στο αθηνόραμαdigital.gr - και με τις νέες αυτές τέσσερις, ολοκληρώνουμε το 2009 με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για τις εορταστικές κληρώσεις της Microsoft και μία ακόμη της Sony, η οποία συνεχίζει να "τρέχει" και τις δύο μεγαλύτερές μας: αυτή για το ολοκληρωμένο σύστημα home cinema (σε συνεργασία με την Sony Pictures Home Entertainment Hellas), και αυτή για την ψηφιακή φωτογραφική DSLR A500, με την ευκαιρία των Sony World Photography Awards. Στις νέες μας κληρώσεις, όμως!

Η πρώτη που διοργανώνει το αθηνόραμαdigital.gr σε συνεργασία με τη Microsoft αφορά στο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης που προσφέρει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων αυτή τη στιγμή, το Xbox 360. Αυτό ακριβώς το σύστημα, στην εορταστική συσκευασία που προσφέρει δύο συνοδευτικά games δωρεάν, δίνει η Microsoft Hellas την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη να κερδίσει μέσα από αυτήν την κλήρωση. Το συγκεκριμένο, το Holiday Value Pack, απαρτίζεται από ένα Xbox 360 Elite και αντίτυπα των Lego Batman και Pure. Επιπροσθέτως, ειδικά για το κοινό του αθηνόραμαdigital.gr, το όλο "πακέτο" περιλαμβάνει και ένα αντίτυπο του Scene It!, του παιχνιδιού γνώσεων με θέμα το σινεμά της Microsoft.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η δεύτερη κλήρωση αφορά σε δύο κατηγορίες περιφερειακών για Η/Υ όπου η Microsoft εμφανίζεται παραδοσιακά άκρως ανταγωνιστική - αυτές των Webcam και των mouse. Δύο φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr θα κερδίσουν από μία LifeCam Cinema (την Webcam για την οποία αποκτήσαμε πρόσφατα θετικότατη εντύπωση - περισσότερα εδώ), δύο ακόμη θα κερδίσουν ασύρματα mouse Bluetooth Notebook 5000, ενώ τρεις ακόμη θα κερδίσουν το ομορφότερο ίσως περιφερειακό της αμερικανικής εταιρείας για την κατηγορία, το Arc Mouse.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Στο πλαίσιο της πρόσφατης κυκλοφορίας των Windows 7, άλλωστε, η Microsoft Hellas προσφέρει με την τρίτη της κλήρωση σε 10 φίλους ή φίλες την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους αντίτυπο του νέου λειτουργικού - και μάλιστα στην πληρέστερη μορφή του, την Ultimate, που εμπεριέχει όλα ανεξαιρέτως τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Home Premium και Professional. Πρόκειται για την εμπορική, ελληνική έκδοση - η οποία όμως, ως Ultimate, μπορεί φυσικά να λειτουργήσει και στα αγγλικά.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Η Sony Hellas, τέλος, γιορτάζει το γεγονός ότι το Uncharted 2 έχει ήδη ανακυρηχθεί από πολλά μέσα ενημέρωσης ως το video game της χρονιάς, με την αντίστοιχη κλήρωση. Πέντε φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτόν ακριβώς τον κορυφαίο τίτλο του PlayStation3, συνοδευόμενο από το αντίστοιχο T-Shirt του.

Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται ΕΔΩ!

Όλες οι κληρώσεις θα διαρκέσουν από τις 17/12/2009 έως και τις 29/12/2009, ενώ οι νικητές ή νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη, 30/12. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ