Νέες κληρώσεις: 17/11/2009

Κερδίστε κορυφαία mouse για PC, ηχεία για iPod και games για PS3

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα, οι κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr θα αρχίσουν βεβαίως να πυκνώνουν αντίστοιχα - και αυτήν την εβδομάδα έχουμε δώρα και για κατόχους PC, και για λάτρεις της μουσικής (εν κινήσει ή όχι) και για gamers κατόχους PlayStation3. Οι επόμενες κληρώσεις που έχουν προγραμματιστεί αφορούν στους κατόχους φορητών υπολογιστών (μα... όχι μόνο), στους φίλους των "PC του σαλονιού", στους θιασώτες της ψηφιακής φωτογραφίας και, βεβαίως, πάντοτε στους φίλους του gaming. Κι αυτά πριν αποκαλύψουμε το αντικείμενο της μεγάλης εορταστικής μας κλήρωσης που - το λιγότερο - θα... συζητηθεί! Για την ώρα, ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα...

Ξεκινώντας: η Logitech κατέχει εδώ και χρόνια περίοπτη θέση στην αγορά των mouse για προσωπικούς υπολογιστές - και πρόσφατα βοήθησε την κατηγορία να εξελιχθεί στο επόμενο επίπεδο χρηστικότητας με τη νέα της τεχνολογία, το Darkfield, που επιτρέπει στα mouse να "διαβάζουν" όλες ανεξαιρέτως τις επιφάνειες ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν... κυριολεκτικά παντού! Η ελβετική εταιρεία, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των δύο πρώτων της mouse με τεχνολογία Darkfield, δίνει σε 10 φίλους και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν αυτά ακριβώς τα προϊόντα: 5 Performance Mouse MX και 5 Anywhere Mouse MX, για υπολογιστές desktop και laptop αντίστοιχα. Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται εδώ.

Συνεχίζοντας: μπορεί οι iPod, τα iPhone και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής να έχει... προσωπικό χαρακτήρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει μουσική αυτή να απολαμβάνεται με ακουστικά και μόνο! Η Logitech εμπλουτίζει και φέτος με νέα μοντέλα τη σειρά των φορητών ηχείων που αναλαμβάνουν να γεμίσουν με μουσική ένα χώρο στο σπίτι ή να τη μεταφέρουν για ώρες σε κάποιο χώρο εξωτερικό - και ένα από αυτά προσφέρει σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν. Πρόκειται για το κομψό, συμπαγές αλλά άκρως αποδοτικό S315i, το οποίο αναλαμβάνει να αποδώσει τη μουσική από τις συσκευές της Apple, αλλά και κάθε άλλο player με τυπική στερεοφωνική έξοδο ήχου, με στυλ. Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται εδώ.

Ολοκληρώνοντας: το PlayStation3, βεβαίως, δεν μπορεί να λείπει από το εορταστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργεί ήδη το αθηνόραμαdigital.gr: η Sony Hellas δίνει σε 5 φίλους ή φίλες του την ευκαιρία να αποκτήσουν το καλύτερο party game γνώσεων για το PS3, και το μόνο πλήρως εξελληνισμένο. Πρόκειται για το νέο Buzz! Παγκόσμιο Quiz, του οποίου προσφέρονται 5 αντίτυπα (χωρίς τα χειριστήρια buzzer που μπορούν να αποκτηθούν ξεχωριστά) σε ισάριθμους νικητές. Το Buzz! Παγκόσμιο Quiz μας έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση - όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τη σχετική παρουσίαση - κι εγγυάται αμέτρητες ώρες παρεΐστικης διασκέδασης για τα φετινά Χριστούγεννα. Η σελίδα συμμετοχής στην κλήρωση αυτή βρίσκεται εδώ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις είναι να μεταβούν στις σχετικές σελίδες, να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή". Επειδή, δε, το παρατηρήσαμε στις δύο τελευταίες κληρώσεις, υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τούς ανακοινώνει: είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι!

Οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα έχουν διαφορετική διάρκεια: της Logitech θα διαρκέσει από την Τρίτη 17/11 έως την Παρασκευή 27/11/2009, ενώ της Sony από την Τρίτη 17/11 έως την Τετάρτη, 25/11. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη επομένη εργάσιμη και στις τρεις κληρώσεις. Καλή τύχη σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ