Νέες κληρώσεις: 15/10/2010

Κερδίστε 5 top webcams της Logitech

Είναι γεγονός ότι πολλά laptop σήμερα φέρουν στο πάνω μέρος της οθόνης τους ενσωματωμένη κάμερα, αλλά... ε, κακά τα ψέματα. Είναι οι περισσότερες βασικού επιπέδου και, για , όχι αρκετά καλές. Η Logitech έχει να επιδείξει πολύχρονη πορεία στην κατασκευή και διάθεση μοντέλων Webcam για laptops - και η νέα της φετινή σειρά είναι καλύτερη από ποτέ, μεταβαίνοντας στην υψηλή ευκρίνεια τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και συνοδευτικού software. Η ελβετική εταιρεία δίνει, μάλιστα, την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμες τέτοιες Webcam μέσα από την παρούσα κλήρωση!

Πρόκειται για τις HD Webcam C510, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά η Logitech. Είναι κάμερες για χρήση κυρίως από φορητούς υπολογιστές (αν και όχι μόνο) που ενσωματώνουν ποιοτικό φακό, αισθητήρα ανάλυσης 3.2 Megapixel που επιτρέπει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων σε σε υψηλή ευκρίνεια (720p) και τη σύλληψη φωτογραφιών στα 8 Megapixel, αλλά και προηγμένο μικρόφωνο για σωστή απόδοση της ομιλίας του χρήστη χωρίς παρεμβολές από το γύρω περιβάλλον. Μια σειρά από βοηθητικές τεχνολογίες, άλλωστε, καθώς και το συνοδευτικό λογισμικό της Logitech, βοηθούν τις HD Webcam C510 να αποδίδουν πάρα πολύ καλά ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 31/10 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ