Νέες κληρώσεις: 03/12/09

Κερδίστε περιφερειακά για PC και games για PS3/Xbox 360

Σε... πλήρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα πλέον (κι ας διαφωνεί ο καιρός!), το αθηνόραμαdigital.gr συνεχίζει τις εορταστικές κληρώσεις για το κοινό του home entertainment: σήμερα ξεκινούν τρεις νέες, ενώ για όλη τη διάρκεια του μήνα έχουν προγραμματιστεί περισσότερες, παράλληλα με τη μεγάλη κλήρωση για το πλήρες σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony και της Sony Pictures Home Entertainment.

Η πρώτη κλήρωση γίνεται σε συνεργασία με τη Logitech και αφορά στα Media Center PC. Αυτοί οι Η/Υ του... σαλονιού, έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό τα τελευταία χρόνια - αυτό δεν σημαίνει όμως ότι παύουν να είναι "κανονικά" PC και κατά συνέπεια να χρησιμοποιούνται με mouse και με πληκτρολόγιο. Αν πρόκειται, λοιπόν, το mouse και το πληκτρολόγιο να είναι σε... κοινή θέα και να χρησιμοποιούνται από τον καναπέ, καλύτερα να είναι όμορφα και εύχρηστα! Αυτό ακριβώς είναι το περίφημο DiNovo Edge και το ξεχωριστό MX Air, ένα πληκτρολόγιο και ένα mouse που όχι μόνο έχουν σχεδιαστεί να ταιριάζουν απόλυτα μαζί, αλλά προσφέρουν και τον πλέον άνετο τρόπο χειρισμού: το πρώτο με εντελώς επίπεδη επιφάνεια και υποφωτιζόμενα στο σκοτάδι ειδικά πλήκτρα λειτουργιών, το δεύτερο με την ιδιότητα να λειτουργεί... στον αέρα! Η σελίδα της κλήρωσης μέσα από την οποία 5 φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr μπορούν να αποκτήσουν ισάριθμα "σετ" των παραπάνω βρίσκεται εδώ.

Η δεύτερη κλήρωση ενδιαφέρει περισσότερο τους gamers, οι οποίοι δεν μπορεί να μην έχουν προσέξει ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τα τελευταία χρόνια είχε... αναλωθεί στα shoot' em up πρώτου προσώπου ως επί το πλείστον - ευχάριστη αλλαγή λοιπόν η ολοκαίνουργια κυκλοφορία της Electronic Arts και της Pandemic, που εντάσσεται στα action adventures. To The Saboteur διαδραματίζεται στο Παρίσι της γαλλικής Κατοχής και πρωταγωνιστής του δεν είναι κάποιος ειδικός πράκτορας ή επαγγελματίας στρατιώτης, αλλά ένας μηχανικός αυτοκινήτων με έφεση στη δράση και λόγους να εκδικηθεί τους Ναζί. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Τhe Saboteur στην Ελλάδα, η Electronic Arts Greece δίνει σε 10 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο της τίτλο: η εταιρεία προσφέρει 5 αντίτυπα για PlayStation3 και 5 ακόμη για Xbox 360, μέσα από τη σχετική κλήρωση, της οποίας η σελίδα βρίσκεται εδώ.

Η τρίτη κλήρωση αφορά επίσης σε προϊόντα της Logitech και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν φορητό υπολογιστή. Το σίγουρο είναι ότι για να τον αξιοποιήσουν όπως τού αξίζει θα χρειαστούν mouse, ενώ αν θέλουν αυξημένης ποιότητας εικόνα και ήχο στις βιντεοκλήσεις τους, η κάμερα που τα περισσότερα καινούργια laptop φέρουν πάνω από την οθόνη τους (τα παλιότερα απλώς δεν έχουν) δεν είναι αρκετά υψηλής ανάλυσης και δεν έχει αρκετά καλό φακό για να προσφέρει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό η ελβετική εταιρεία σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να αποκτήσουν για τον φορητό τους υπολογιστή ένα από τα καλύτερα mouse και μία από τις ποιοτικότερες webcams της αγοράς, σε... "σετάκι". Πρόκειται για το Marathon Mouse M705, το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλη αυτονομία και αξιοποιεί τον λιλιπούτειο δέκτη τεχνολογίας Unifying της Logitech, αλλά και για την Portable Webcam C905, η οποία ενσωματώνει φακό Carl-Zeiss και αισθητήρα ανάλυσης 2 megapixel. Η σελίδα μέσα από την οποία μπορεί να λάβει κανείς μέρος στη σχετική κλήρωση βρίσκεται εδώ.

Όλες οι κληρώσεις θα διαρκέσουν από τις 3/12/2009 έως και τις 16/12/2009, ενώ οι νικητές ή νικήτριες θα ανακοινωθούν την επομένη, 17/12. Υπενθυμίζουμε ότι δεν παίρνει μέρος κανείς στις κληρώσεις του αθηνόραμαdigital.gr απλώς αφήνοντας σχόλιο στην είδηση που τις ανακοινώνει. Είναι απαραίτητο να μεταβεί στις σελίδες που παραπέμπουμε και να καταχωρήσει τα στοιχεία του, ανάμεσα στ' άλλα ώστε να μπορούμε να τον... βρούμε για να τον ενημερώσουμε, όταν κερδίσει κάτι. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ