Νέα κλήρωση: Sony Vaio X!

Κερδίστε το ομορφότερο, πλέον ποθητό laptop του 2009

Τα Windows 7, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Microsoft για προσωπικούς υπολογιστές, διατίθεται στην αγγλική του έκδοση στη χώρα μας σήμερα και στην ελληνική την επόμενη εβδομάδα. Πλειάδα από όλων των ειδών τα PC θα πωλούνται από δω και στο εξής με το νέο λειτουργικό προεγκατεστημένο, ανάμεσα σε αυτά και πολλά καινούργια laptop. Kaνένα από αυτά, ωστόσο, δεν περιβάλλεται από τον αέρα του glamour, της πολυτέλειας και του αληθινά hi-end χαρακτήρα, όσο το πολυσυζητημένο Vaio X της Sony, ένα τεχνολογικό κατόρθωμα του οποίου ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά το εντάσσουν, κυριολεκτικά, σε... δική του κατηγορία!

Στο πάχους 13.9 χιλιοστών και βάρους... 700 γραμμαρίων Vaio X - του οποίου το σώμα έχει κατασκευαστεί από κράμα αλουμινίου και ανθρακονήματα - οι μηχανικοί της Sony έχουν καταφέρει να συμπεριλάβουν σκληρό δίσκο τεχνολογίας SSD των 128 ΜΒ, 2 GB μνήμης, επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.86 GHz και modem 3G δικτύων τηλεφωνίας για σύνδεση στο Internet απ' οπουδήποτε. Η ενσωματωμένη μπαταρία του Vaio X αρκεί για 8 ώρες συνεχούς χρήσης, αρκετές για μία ολόκληρη εργασιακή ημέρα σχεδόν. Εννοείται πως, ως hi-end laptop, το Vaio X προσφέρει εντυπωσιακή οθόνη 11.1 ιντσών υψηλής ανάλυσης, όλους τους καθιερωμένους τρόπους ενσύρματης και ασύρματης διασύνδεσης, αλλά και όλες τις δημοφιλείς θύρες σύνδεσης περιφερειακών.

H Sony Hellas, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των Vaio X και των Windows 7 στη χώρα μας, προσφέρει σε έναν υπερτυχερό φίλο ή φίλη του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν αυτόν ακριβώς τον φορητό υπολογιστή. Το μόνο που έχουν να κάνουν προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις είναι να μεταβούν στη σχετική σελίδα (βρίσκεται εδώ), να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή". Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη, 5/11/2009 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 6/11/2009.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ