Νέα κλήρωση: 28/12/2010

Κερδίστε 3 κορυφαία πληκτρολόγια της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή γραφείου η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να κάνει τη χρήση τους κανείς πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική με τα κατάλληλα περιφερειακά. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα τέτοιων προϊόντων για PC. Και δίνει την ευκαιρία σε 3 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν το πιο ενδιαφέρον της ίσως καινούργιο πληκτρολόγιο για γενική χρήση, μέσα από την παρούσα κλήρωση!

Πρόκειται για τo Wireless Illuminated Keyboard K800, τον διάδοχο του πολύ καλού περυσινού Illuminated Keyboard. Το νέο μοντέλο διατηρεί το σημαντικότερο και... γοητευτικότερο χαρακτηριστικό του προκατόχου του, τα υποφωτιζόμενα πλήκτρα, είναι όμως πλέον ασύρματο, προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Η Logitech προσέθεσε επίσης έναν αισθητήρα που ανιχνεύει πότε τα χέρια του χρήστη πλησιάζουν τα πλήκτρα ώστε να τα "ανάψει" (έτσι εξοικονομείται ενέργεια), διατηρώντας όμως τόσο τον πολύ όμορφο σχεδιασμό, όσο και την εξαιρετική αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση. Για... νυχτερινούς τύπους (αλλά όχι μόνο), το K800 είναι πιθανότατα η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή σήμερα για ένα άνετο πληκτρολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά όλες τις ώρες.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Τρίτη 4/1 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τετάρτη 5/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ