Νέα κλήρωση: 1/12/2010

Κερδίστε εξοπλισμό PC gaming της Logitech

Το γεγονός ότι τα σύγχρονα PC games έχουν γίνει απαιτητικότερα όσον αφορά τα συστήματα χειρισμού που αξιοποιούν είναι... ηλίου φαεινότερο τα τελευταία χρόνια - η ανάγκη λοιπόν για πληκτρολόγια και mouse όχι "γενικών καθηκόντων", αλλά ειδικά σχεδιασμένων να καλύψουν αυτήν συγκεκριμένα, είναι δεδομένη. Η Logitech έχει παρουσιάσει επί σειρά ετών προϊόντα και από τις δύο κατηγορίες που απευθύνονται ολοφάνερα στους PC gamers και μόνο... και έναν συνδυασμό δύο τέτοιων, των κορυφαίων της ίσως, δίνει την ευκαιρία σε 3 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση.

Συγκεκριμένα, η Logitech Greece προσφέρει 3 πληκτρολόγια G19 και 3 mouse G700: τα πρώτα μας είναι γνωστά εδώ και καιρό, τα δεύτερα είναι ολοκαίνουργια στην αγορά, και τα δύο ωστόσο θεωρούνται από τα καλύτερα όχι μόνο στη γκάμα της ελβετικής εταιρείας, αλλά και στην κατηγορία τους ανεξαρτήτως κατασκευαστή και κόστους. Είναι πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευής, με εξελιγμένες λειτουργίες, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης και χαρακτηριστικά που διευκολύνουν συγκεκριμένα το χειρισμό πολλών μοντέρνων PC games.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 12/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 13/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ