Logitech Gaming Keyboard G510

Για τους αφοσιωμένους παίκτες, επένδυση!

Είδος: Πληκτρολόγιο
Τιμή: €99,00

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

Οι αφοσιωμένοι PC gamers έχουν, ομολογουμένως, μεγάλες απαιτήσεις από τα πληκτρολόγια και τα mouse με τα οποία χειρίζονται τους αγαπημένους τους τίτλους - ειδικά σε shoot' em up πρώτου προσώπου, games στρατηγικής και online RPG, ενίοτε μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου μπορούν όντως να "κάνουν τη διαφορά". Γι' αυτό και το κοινό αυτό συνεχίζει να προτιμά τα ενσύρματα πληκτρολόγια και mouse, ασχέτως αν η Logitech πέρυσι απέδειξε - με το εξαιρετικό G700 - ότι και ασύρματες εκδοχές τους μπορούν να είναι το ίδιο αποτελεσματικές. Για τους... παραδοσιακούς, ωστόσο, η ελβετική εταιρεία προωθεί αυτόν τον καιρό το G510: ενσύρματο και μετεξέλιξη παλαιότερων μοντέλων της που απευθύνονταν στο ίδιο κοινό μεν, με τα ίδια πλεονεκτήματα, αλλά με βελτιώσεις σε αυτά και την προσθήκη νέων. Αξίζει της προτίμησης των... σκληροπυρηνικών PC gamers;

Ο σχεδιασμός του G510 χαρακτηρίζεται από μοντέρνες, επιθετικές γραμμές και έντονες ακμές, αλλά και από τον συνδυασμό μαύρου και ασημί - πάντα κατάλληλου για να δώσει εκείνη τη hi-tech εντύπωση που περιμένει κανείς από εστιασμένα σε συγκεκριμένο κοινό, hi-end προϊόντα. Το βάρος του παραμένει μικρότερο των 1000 γραμμαρίων και στο πίσω τμήμα του φέρει ειδικά στηρίγματα που αναλαμβάνουν να προσφέρουν τόσο τη σωστή γωνία κλίσης για χρήση πάνω σε επιφάνειες, όσο και... αντιολισθητικές υπηρεσίες. Το πληκτρολόγιο αυτό καθ' αυτό είναι φυσικά πλήρες QWERTY, συμπεριλαμβανομένου του αριθμητικού, ενώ στα αριστερά βρίσκονται - όπως και σε προηγούμενα αντίστοιχα πληκτρολόγια της Logitech - τα 18 διαθέσιμα G-Keys, προσανατολισμένα αμιγώς στη χρήση σε PC games.

Η ειδική... mini-οθόνη τεχνολογίας LCD - η Logitech την αποκαλεί GamePanel - είναι τοποθετημένη στο κέντρο του πάνω τμήματος του πληκτρολογίου. Μπορεί να εμφανίσει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών τόσο για τα ίδια τα games, όσο και για τη λειτουργία του εκάστοτε PC συνολικά. Η Logitech προσφέρει αρκετές διαφορετικές επεκτάσεις (plug-ins) για το σχετικό λογισμικό, τα οποία μπορούν να προσαρμόσουν σ' εντυπωσιακό βαθμό τί θα απεικονίζει το GamePanel. Πέραν της χρήσης του σε τίτλους όπως το World of Warcraft - που εμφανίζει π.χ. πολλά από τα στατιστικά του, ενδεικτικά για υγεία του χαρακτήρα, μαγική ενέργεια κλπ. - το G510 αναγνωρίζει αυτόματα το ενεργό παράθυρο των Windows στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης όσο χρησιμοποιεί το λειτουργικό και προσαρμόζει τη λειτουργία του ανάλογα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ