Honor 10X Lite: τετραπλή κάμερα, απίθανη αυτονομία

Το νέο smartphone της εταιρείας προσφέρει πολλά παραμένοντας προσιτό

Μπορεί η πανδημία του COVID-19 να έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις κοινωνίες των χωρών όλου του κόσμου και να έχει πλήξει το παραδοσιακό εμπόριο (και) των τεχνολογικών προϊόντων, όμως εταιρείες όπως η Honor - που είχε εξ αρχής εστιάσει στις πωλήσεις μέσω Internet - συνεχίζει ακάθεκτη να παρουσιάζει νέα μοντέλα smartphones που προσφέρουν, καθιερωμένα πια γι'αυτήν, υψηλό δείκτη αξίας/κόστους. Το 10Χ Lite είναι ακριβώς αυτού του είδους το κινητό, "μεταφέροντας" χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων της Honor στην ζώνη τιμής κάτω των €249 (όπου συνεχίζουν να εντοπίζονται οι περισσότερες πωλήσεις κινητών).

Το Honor 10X Lite έχει να επιδείξει πολύ μεγάλη οθόνη (διαγωνίου 6.67 ιντσών και υψηλής ανάλυσης), πολύ μεγάλη μπαταρία (χωρητικότητας 5000 mAh) που τού χαρίζει αυτονομία σχεδόν δύο ημερών με τυπική χρήση, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 22.5 Watt αλλά και... αντίστροφης φόρτισης (μπορεί δηλαδή να φορτίσει το ίδιο άλλες συσκευές όπως π.χ. τα Watch GS Pro ή Magic Earbuds της εταιρείας). Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι εισαγωγικού επιπέδου - επεξεργαστής Kirin 710 και 4GB μνήμης λειτουργίας - όμως ο αποθηκευτικός του χώρος είναι ικανοποιητικότατος στα 128 GB και επεκτείνεται εύκολα με την χρήση καρτών μνήμης microSD.

Έμφαση από το 10X Lite έχει δοθεί στον φωτογραφικό τομέα. H κύρια κάμερά του είναι τετραπλής διάταξης με τον κύριο φακό να υποστηρίζεται από αισθητήρα των 48 Megapixels, τους ευρυγώνιους και macro να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία και τον τελευταίο να υποβοηθά στην εστίαση μετρώντας το βάθος πεδίου. Και η κάμερα της πρόσοψης είναι αξιοσημείωτη, καθώς στηρίζεται σε αισθητήρα των 24 Megapixels για... υψηλότερης ανάλυσης selfies από ποτέ. Το Honor 10X Lite θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσα στον Νοέμβριο με συνιστώμενη μεν τιμή τα €229, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή να συμπεριλαμβάνει και συνοδευτικό δώρο, όπως π.χ. το Honor Band 5 ή ακουστικά. Με άλλα λόγια, για μία ακόμη φορά, κινητό "τίμιο"!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ