PlayStation5: σε χαμηλότερη τιμή για λίγες μέρες

Μαζί με εντυπωσιακές εκπτώσεις σε κορυφαία games των PS4 και PS5 στο PlayStation Store

To καλοκαίρι τελειώνει, μεν, υπάρχει... πάντα όμως χρόνος για λίγο ακόμη παιχνίδι - η Sony, δε, στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας που μόλις ξεκίνησε, προσφέρει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να... προετοιμαστεί για το καταιγιστικό, από πλευράς νέων games, φθινόπωρο και χειμώνα, με λιγότερα χρήματα από ποτέ. Η εταιρεία προσφέρει έως και τις 3 Σεπτεμβρίου (ή μέχρις εξάντλησης των διαθέσιμων αποθεμάτων) το "πλήρες" PS5 - αυτό με το ενσωματωμένο UHD Blu-day drive και όχι την Digital Edition που το στερείται - προς €474.99, με έκπτωση δηλαδή της τάξης των €75 από την καθιερωμένη τιμή των €549.99 στην οποία αντιστοιχεί η έκδοση αυτή του συστήματος των Ιαπώνων. Στην προωθητική ενέργεια της Sony λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και καταστήματα λιανικής της χώρας.

Η προσωρινή μείωση τιμής δεν είναι καθόλου κακή, ειδικά αν την σκεφτεί κανείς όχι μόνο ως κέρδος για τον τελικό καταναλωτή, αλλά και ως χρηματική διαφορά που αγοράζει... 500 games περίπου! Ναι, δεν είναι γραμματικό λάθος: τα €75 σχεδόν καλύπτουν το κόστος ενός χρόνου συνδρομής στην υπηρεσία PlayStation Plus Extra της Sony (€99), η οποία προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περίπου 500 τίτλους PS4/PS5 - ανάμεσά τους και πολλούς αληθινά κορυφαίους στην κατηγορία τους - για 12 ολόκληρους μήνες.

Με άλλα λόγια, περίπου με τα χρήματα που θα έδινε κανείς για ν' αποκτήσει το PS5, τώρα αποκτά και το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony, και έναν πολύ μεγάλο αριθμό από games που μπορεί να παίξει με αυτό άμεσα και χωρίς πρόσθετο κόστος. Είναι ο συνδυασμός με την υψηλότερη αξία που έχει προσφέρει ο ιαπωνικός κολοσσός στην διαδρομή του PlayStation5 μέχρι στιγμής και οι ώρες ποιοτικής διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει είναι... κυριολεκτικά αμέτρητες!

Υπενθυμίζεται πως αυτή η προωθητική ενέργεια αφορά μόνο στην "πλήρη" έκδοση PS5 με τον ενσωματωμένο οπτικό δίσκο. Η Digital Edition παραμένει στα €449 και, αν μη τί άλλο, κάνει την συγκεκριμένη προσφορά της Sony να δείχνει ακόμη ελκυστικότερη στα €475: το UHD BD drive του "πλήρους" μοντέλου και για θέαση ταινιών σε υψηλή ανάλυση εικόνας/ήχου μπορεί να αξιοποιηθεί, και για να εκμεταλλεύεται κανείς διάφορες προσφορές σε games του PS5 που αφορούν στην υλική τους έκδοση.

Παράλληλα με αυτήν την προσφορά, η Sony έχει σε εξέλιξη και μία άλλη προωθητική ενέργεια στο PlayStation Store, αυτή των August Savings: εκατοντάδων δημοφιλών και εμπορικά επιτυχημένων τίτλων για PS4/PS5 με σημαντική έκπτωση που κυμαίνεται ανάμεσα στο 30% και το... 80% (!). Τόσο μεγάλες εκπτώσεις διαμορφώνουν την τιμή πολλών από αυτά τα games σε επίπεδο χαμηλότερο των €10, τις περισσότερο αξιοπρόσεκτες δε επιλογές τις συναντήσαμε ανάμεσα στα €20 και στα €40, όπου βρίσκονται ορισμένες από τις δημοφιλέστερες παραγωγές των τελευταίων ετών για PlayStation. Η προωθητική αυτή ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Ο κατάλογος βρίσκεται σε αυτήν την σελίδα - τον ρυθμίσαμε ώστε να εμφανίζει τα πλήρη games, αλλά στο πλαίσιο της ίδιας ενέργειας υπάγονται και επεκτάσεις περιεχομένου, έξτρα υλικό κλπ. - και εύκολα διακρίνει κανείς πως περιλαμβάνει πολλά κορυφαία games των PS4/PS5, αλλά και πως οι συνδρομητές PS Plus έχουν σε πολλές από αυτές τις εκπτώσεις πρόσθετη μείωση τιμής ως παροχή της συνδρομής τους. Πολλά από τα πλέον ποιοτικά games που προσφέρονται στο πλαίσιο της ενέργειας August Savings, βέβαια, περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο των σχεδόν 500 τίτλων του PS Plus Extra, οπότε... ο νοών, νοείτω!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ