Avermedia Game Capture HD

Κοίτα τί κάνω στο Pro Evo, Internet!

Είδος: Αξεσουάρ
Φορμά: Playstation3,Xbox 360,Wii
Τιμή: €149,00

Εταιρία: Avermedia
Διανομή: Avermedia

Είσαι καλός/καλή σε συγκεκριμένα video games που αγαπάς (αν είσαι σε όλα... είσαι σίγουρα καλύτερος/η από μας), ασχολείσαι με αυτά για ώρες ατέλειωτες στα PS3, Xbox 360 ή Wii και ε, να. Μερικές φορές θα ήθελες να δείξεις σε όλους - σε φίλους, σε συγγενείς, στο... Web ολόκληρο - πόσο απίστευτα καλός/ή είσαι, όχι αστεία! Ο μόνος τρόπος να το αποδείξεις είναι με αποσπάσματα video από τα κατορθώματά σου, αλλά μέχρι πρότινος για να συλλάβεις κινούμενη εικόνα και ήχο από τα video games των οικιακών συστημάτων ψυχαγωγίας χρειαζόσουν ισχυρό PC, ειδικό περιφερειακό ή κάρτα επέκτασης, πολλά καλώδια κι υπομονή. Όχι πια. Η Avermedia, εταιρεία πολύ γνωστή για τα προϊόντα εικόνας και ήχου που διαθέτει για Η/Υ και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα αξεσουάρ για τα τρία προαναφερθέντα συστήματα, που κάνει ακριβώς αυτό: συλλαμβάνει κινούμενη εικόνα και ήχο από video games, ευκολότερα και φθηνότερα από ποτέ. Το όνομά του είναι Game Capture HD, το δοκιμάσαμε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και παραθέτουμε τις εντυπώσεις μας από τη χρήση του.

To Game Capture HD φιλοδοξεί να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα σύλληψης video από τίτλους υψηλής ευκρίνειας, χωρίς οι κάτοχοί του να διαθέτουν πρότερη τεχνική εμπειρία και ειδικά εξοπλισμένο Η/Υ. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος του περιφερειακού - και τον επιτυγχάνει σε αξιοθαύμαστο βαθμό, αν και προϋποθέτει πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να το χρησιμοποιεί τακτικά, έχει έστω κάποιο βασικό επίπεδο εξοικείωσης με συνδέσεις και τη χρήση σκληρών δίσκων. Ευτυχώς, όταν το χαρακτηρίζουμε "βασικό", το εννοούμε. Άλλωστε το συνοδευτικό εγχειρίδιο χρήσης καθιστά όλες τις σχετικές διαδικασίες κατανοητές.

Το προϊόν της Avermedia βασίζεται σε συνδέσεις συνιστωσών (component) και στερεοφωνικό ήχο μέσω τυπικών καλωδίων RCA. Ο λόγος είναι απλός: το PS3 "κλειδώνει" με το γνωστό σύστημα προστασίας κατά της αντιγραφής των ταινιών, το HDCP, και ο,τιδήποτε άλλο διοχετεύεται από τη θύρα HDMI, κι ας μην σχετίζεται αυτό με πνευματικά δικαιώματα. Η Avermedia ήθελε να προσφέρει μία λύση που να μπορεί να λειτουργήσει και με τα τρία συστήματα ψυχαγωγίας - γι' αυτό και στη συσκευασία περιλαμβάνεται συνοδευτικό καλώδιο που από τη μία φέρει τα τρία καλώδια συνιστωσών και του στερεοφωνικού ήχου, από την άλλη τα τρία βύσματα αναλογικής σύνδεσης που ταιριάζουν στα PS3, Xbox 360 και Wii αντίστοιχα. Εννοείται πως, για λόγους προφανείς, υψηλής ευκρίνειας υλικό οι παίκτες θα πάρουν μόνο από τα πρώτα δύο συστήματα, καθώς το Wii περιορίζεται στις 576p γραμμές.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ