Philips Digital PhotoFrame 9FF2M4

Ψηφιακές αναμνήσεις, πανέμορφα

Είδος: Ψηφιακές κορνίζες
Τιμή: €0,00

Εταιρία: Philips

Φωτογραφίες, τώρα στις γιορτές, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε ουκ ολίγες. Και... μετά; Καλή ερώτηση: μετά, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να τις αποθηκεύσετε σε μία κάρτα μνήμης ή στην εσωτερική μνήμη του νέου Digital PhotoFrame της Philips και το πληρέστερο αυτό μοντέλο της σειράς από "ψηφιακές κορνίζες" της ολλανδικής εταιρείας θα τις προβάλλει σε ποιότητα απεικόνισης απλώς εκπληκτική. Το 9FF2M4 διατηρεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προκατόχων του (την πολύ μεγάλη "πυκνότητα" των pixel που απαρτίζουν την "mini-οθόνη") ώστε οι φωτογραφίες να μην φαίνονται απλώς "τόσο καλές όσο οι τυπωμένες"... αλλά πολύ καλύτερες!
Το πιο πρόσφατο PhotoFrame είναι πιο εύχρηστο και ευέλικτο στις λειτουργίες του, με κάποιες ευπρόσδεκτες αλλαγές στα menu διαχείρισης και πολλά περισσότερα εφέ κατά το "πέρασμα" από τη μία φωτογραφία στην επόμενη. Το πανέμορφο design που αξιοποιεί το διάφανο plexiglas δεν υπήρχε βεβαίως λόγος να αλλάξει, η ποιότητα κατασκευής παραμένει κορυφαία, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύεται και από εναλλακτικά πλαίσια (κόκκινο, μαύρο και ασημί πέραν του "εξ ορισμού" λευκού) ώστε να ευθυγραμμιστεί εύκολα με την διακόσμηση του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί.

Όπως και οι προκάτοχοί του, πάντως, το 9FF2M4 ενσωματώνει υποδοχές για τα περισσότερα είδη καρτών μνήμης από ψηφιακές φωτογραφικές, ώστε οι φίλοι και οι φίλες των megapixel να είναι σε θέση να... "κορνιζάρουν" γρήγορα και εύκολα "τις φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου" χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμη και διαθέσιμη κάρτα μνήμης να μην υπάρχει, η συσκευή προσφέρει και απευθείας σύνδεση με PC, μέσω καλωδίου USB, ώστε οι φωτογραφίες να μεταφερθούν από εκεί ταχύτατα. Η εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι αρκετή για 75-100 φωτογραφίες, οπότε θέμα "δέσμευσης" της κάρτας μνήμης της ψηφιακής κάμερας δεν τίθεται.

Για τη χρησιμότητα και την ευχρηστία του, την ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής του, καθώς και την κορυφαία του απεικόνιση, το 9FF2M4 δεν επιδέχεται κριτικής: είναι απλώς η καλύτερη "ψηφιακή κορνίζα" της κατηγορίας. Το μόνο ερώτημα που τίθεται, υποθέτουμε, από όσους και όσες έχουν πάθος με την ψηφιακή φωτογραφία και παράλληλα… μεγάλο σπίτι, είναι το εξής: "ναι, αλλά θα πάρουμε μόνο ένα...;"

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ