B&O Serenata

Ζωή σαν... Serenata

Είδος: Κινητά τηλέφωνα
Τιμή: €0,00

Εταιρία: Bang & Olufsen

Ούτε μία, ούτε δύο είναι πλέον οι εταιρείες που επιδιώκουν να προσφέρουν το απόλυτο "μουσικό κινητό"... όταν όμως αποφασίζει να "μπει στο παιχνίδι" και η Bang & Olufsen, ένα είναι το βέβαιο: η δική της πρόταση δεν θα μοιάζει με καμία άλλη! Εξ ου και το ιδιότυπο, διαφορετικό και αναμφίβολα ελκυστικό design του Serenata, του κινητού που η B&O δημιούργησε σε συνεργασία με τη Samsung. Εμπνευσμένο από την αρμονία του σχήματος που παίρνει ένα βότσαλο μετά από χρόνια σε επαφή με το κύμα, αλλά και την πρακτικότητα των "αναδιπλούμενων" κινητών, το Serenata είναι τόσο όμορφο στο χέρι, όσο και στο... τραπέζι, όπου αναμφίβολα τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Και τεχνολογικά, βεβαίως, το Serenata δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κορυφαία - αλλά λιγότερο εντυπωσιακά - άλλα προϊόντα της κατηγορίας: ενσωματώνει 4 GB μνήμης (που χωρούν πολλά, πολλά από τα αγαπημένα σας τραγούδια), αξιοποιεί το Internet με ταχύτατη διασύνδεση και προβάλλει πεντακάθαρα πληροφορίες και στοιχεία στην έγχρωμη οθόνη του. Για την πιστότητα αναπαραγωγής του ήχου, τα διαλεγμένα υλικά και την ποιότητα κατασκευής δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, σωστά; Η B&O δεν "βάζει την υπογραφή της" ποτέ σε κάτι λιγότερο από το κορυφαίο.

Αντίστοιχου επιπέδου όλων των παραπάνω είναι και το αντίτιμο βέβαια (και στη χώρα μας δεν αναμένεται σύντομα, απ' όσο είναι η στήλη σε θέση να γνωρίζει). Όσοι μουσικόφιλοι ωστόσο ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα κινητό που… δεν θα έχει κανείς από τους γνωστούς και φίλους - σε κοσμικούς και μη κύκλους - μόλις βρήκαν την αγορά των ημερών. Μέχρι την επόμενη, φυσικά...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ