Όμορφος, ατμοσφαιρικός, κηροφώτιστος χώρος με πέτρινα στοιχεία και μονεμβασίτικη αύρα. Πληθωρική κουζίνα με σύγχρονες αναζητήσεις, όπου η Ελλάδα συνδιαλέγεται με την ευρύτερη Μεσόγειο.
Μενού Χριστουγέννων
Welcome Drink
Καλωσόρισμα
Λουκουμαδάκι θαλασσινών με κρέμα πιπεριάς.
Χωριάτικο ψωμί με προζύμι και ντιπ.
Σούπα
Βελουτέ από κάστανο και πούδρα jamon serano.
Ορεκτικό
Κρέμα πατάτας τηγανιτή με μυρωδικά και ταρτάρ κιτρινόπτερου τόνου.
Σαλάτα
Ανάμεικτη με καραμελωμένα φύλλα κρούστας, κρέμα τυριών, τηγανιτή κινόα και σάλτσα από φρούτα του πάθους.
Pre - dessert
Σορμπέ λάιμ – τζίντζερ.
Κυρίως πιάτο
Ρολό Ιβηρικού χοίρου γεμιστό με φρούτα και ξηρούς καρπούς, πουρέ από καπνιστό κολοκάσι και σάλτσα με ρόδι.
Επιδόρπιο
Μους σοκολάτας Jantougia σε crumble από φουντούκι και γλάσο από μούρα.
Χρέωση κατ’ άτομο € 70
Μενού Πρωτοχρονιάς
Welcome Drink
Καλωσόρισμα
Μαριναρισμένος σολομός με σόγια και λάιμ, αυγά ikura και σάλτσα miso.
Χωριάτικο ψωμί με προζύμι και ντιπ.
Σούπα
Κολοκύθας βελουτέ με ginger – πορτοκάλι, σχοινόπρασο και χαρούπι.
Ορεκτικό
Λουκάνικο από βουβάλι, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα από μύρτιλα.
Σαλάτα
Ανάμεικτη με αβοκάντο, καραμελωμένα καρύδια, ρόδι, ροκφόρ και σάλτσα από φρούτα του δάσους.
Pre - dessert
Σορμπέ από φράουλα και τσίλι.
Κυρίως πιάτο
Φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος σιγομαγειρεμένο με γλάσσο κίτρινης πιπεριάς, κρέμα από αγγινάρα Ιερουσαλήμ και φύτρες λαχανικών.
Επιδόρπιο
Ferrero Rocher αρωματισμένο με πικραμύγδαλο και υγρό ζελέ από φρούτο του πάθους