Είτε από την καλοκαιρινή βεράντα είτε από το τζάμι της πολυτελούς σάλας, σε αυτό το εστιατόριο στον Λόφο Λυκαβηττού, που είναι σημείο αναφοράς για τη θέα του, έχεις όλη την Αθήνα... πιάτο. Ο χώρος είναι πολυσυλλεκτικός και φιλοξενεί από τουρίστες κι επιχειρηματίες μέχρι ένα αθηναϊκό κοινό με ευρύ φάσμα απαιτήσεων, ενώ τα πιάτα που προτείνει η κουζίνα είναι σύγχρονης γευστικής αντίληψης, έξυπνα, με φαντασία κι επίπεδο.
Μενού Χριστουγέννων
Καλωσόρισμα / Welcome
Μίνι ρολάκι από προσούτο, κατσικίσιο τυρί και αφυδατωμένο βερύκοκο
Prosciutto mini roll, goat cheese and dehydrated apricot
Ποτήρι από ημιαφρώδες κρασί Ζίτσας (Παλιοκαιρίσιο)
A glass of semi-sparkling Zitsas wine (Appellation: Paliokerisio)
Πρώτo Πιάτo / First Dish
Καρπάτσιο τσιπούρας, γεμιστό με «ταρτάρ» αβοκάντο και σαλάτα οσπριάδα, σε ντρέσινγκ από μυρώνια, ,με αφρό ταραμά / μπρίκ και τουίλ από μελάνι σουπιάς
Sea bream carpaccio, stuffed with avocado tartar and legume salad, in a french parsley dressing, with fish roe foam / salmon caviar and tuil made of cuttlefish
Σαλάτα / Salad
Σαλάτα των χρωμάτων με βινεγκρέτ κολοκύθας, ρόδι και πορτοκάλι
Colorful salad with pumpkin vinaigrette, pomegranate and orange
Κυρίως Πιάτο / Main Dish
Κότσι μαύρου χοίρου, καραμελωμένο με πετιμέζι ροδιού, σε πουρέ κολοκάσι με τρούφα
Pork hock, caramelized with pomegranate molasses, in a taro puree with truffle
Επιδόρπιο / Dessert
Σοκολατόπιτα με τζαντούγια της Valhrona, σάλτσα από τσάι matcha και καραμελωμένα φουντούκια
Chocolate pie with Valhrona gianduja, matcha tea sauce and caramelized hazelnuts
Χρέωση κατ’ άτομο € 69
Μενού Πρωτοχρονιάς
Καλωσόρισμα / Welcome
Τριαντάφυλλο από προσούτο προβατίνας με πέρλες μάνγκο, σε τραγανό κροστίνι φοκάτσιας και ψητό μανούρι
“Rose” made of sheep prosciutto (Greek product) with mango pearls, in a crispy focaccia crostino and grilled manouri cheese (P.D.O.)
Σούπα / Soup
Βελουτέ πουλερικών με τρίμα μοσχολέμονου
Poultry cream soup with lime grating
Πρώτο Πιάτο / First Dish
Κις Λοραίν κίτρινης κολοκύθας με σύγκλινο Μάνης, κουκουνάρι και σταφίδες
Pumpkin quiche Lorraine with salt pork from Mani, pine nut and raisins
Σαλάτα / Salad
Σπανάκι, αχλάδι καραμελωμένο, καρύδια, μανιτάρια και ψητές Χειμωνιάτικες ρίζες με ντρέσινγκ μελιού με κυδώνι
Spinach, caramelized pear, walnut, mushrooms and grilled Winter roots in a honey and quince dressing
Κυρίως Πιάτο / Main Course
Ζαρκάδι στιφάδο με κάστανα και πουρέ από λαχανικά εποχής
Roe deer stifado with chestnuts and seasonal vegetables puree
Επιδόρπιο / Dessert
Ελληνικό τιραμισού με τσουρέκι, κρέμα μαστίχας και καραμέλα ελληνικού καφέ
Greek tiramisu made with ‘tsoureki’ (Easter bread), mastic cream and Greek coffee’s crème anglaise