Η διάσημη κουζίνα του Nobu συναντά το ονειρεμένο location του εστιατορίου
στον κόλπο του Αστέρα, και το δείπνο γίνεται εμπειρία. Πέρα από το
εμβληματικό black cod και το σταθερά κορυφαίο sushi, οι επικεφαλής σεφ της
κουζίνας Τόνυ Βρατσάνος και Θωμάς Κουράκος προτείνουν ακόμα ιδιαίτερες
σπεσιαλιτέ, σαν τα dumplings με γαρίδα Κοιλάδας, σος φουαγκρά και χαβιάρι,
και το tiradito χταποδιού που μοσχοβολά θάλασσα. Υψηλού επιπέδου κοκτέιλ
από το «Umi Bar» και εμπλουτισμένη λίστα κρασιών στην καινούργια γυάλινη
κάβα του εστιατορίου. Πλέον, τα Σαββατοκύριακα ανοίγει από νωρίς και είναι ωραία ιδέα για ένα διαφορετικό brunch. Χρυσός Σκούφος.
Μενού Χριστουγέννων
Nori Tacos with Caviar
Squid Pasta with Uni
Salmon Wakame Truffle Karashi su Miso
Sushi and Soup ( aka miso umami )
Wagyu Aburi
Beetroot Dry Miso Salad with Shrimps Sauté
Striped Red Mullet / Tosazu and Purple Carrot foam
Slow Cooked Duck Breast with Wasabi Salsa
Yule log Macha
Χρέωση κατ’ άτομο € 130. For Christmas Eve you can enjoy a bottle of Ferrari Perle for € 120
Μενού Πρωτοχρονιάς
Nori Chips with Tuna
Scallop Tataki with Jalapeno Dressing and XO salsa
Langoustine Dumpling Nobu Style with Foie Gras Sauce
Sushi - Soup ( Pork Broth / Mochi )
Smoked Salmon Skin Salad
Char-grilled Jumbo Shrimp with Bottarga Butter Miso
Wagyu Kagoshima / Foie Gras and Fresh Truffle
Golden Kyu
Χρέωση κατ’ άτομο € 150. For New Year’s Eve you can enjoy a bottle of Ferrari Perle for € 120