Όταν η κουβέντα πηγαίνει σε σποτ με φροντισμένη κουζίνα και άψογη θέα, τότε το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» δεν γίνεται να απουσιάζει από καμία τέτοια λίστα. Με νέο chef d’hotel τον Στέφανο Παπανικολάου, το «La Suite Lounge Rooftop» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, μέσα από καινούριες δημιουργίες και το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα" - πρόκειται για μία αλληλουχία πιάτων που εστιάζουν στην υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία, με ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπερτροφές. Brunch τις Κυριακές.
Μενού Χριστουγέννων
Red Christmas Eve Dinner
Welcome cocktail
Βελουτέ κακαβιά με γαρίδα , γλυκανισο και κροστίνι βασιλικού
Chowder with shrimp, aniseed and basil crostini
Πελαγίσιο λαυράκι σε υφές από πατζάρι αρωματισμένο με μανταρίνι
Πελαγίσιο λαυράκι σε υφές από πατζάρι αρωματισμένο με μανταρίνι
Σορμπέ με κόκκινα φρούτα
Red fruit sorbet
Τρυφερή baby σαλάτα με σάλτσα ρόδι & κατσικίσιο τυρί
Baby salad greens with pomegranate sauce and goat’s cheese
Γαλοπούλα πόδι με καπνιστό προσούτο & στήθος μαριναρισμένο με πορτοκάλι, σάλτσα gravy & κόκκινα μούρα με κάστανα
Turkey leg with smokes proscuitto & breast marinated with orange, gravy, red berries & chestnuts
Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα και μπισκουί κόκκινα
Traditional Christmas log with chestnuts and red biscuits
Καφές – Μελομακάρονα & Κουραμπιέδες
Coffee & Traditional Greek Christmas cookies
Ανήμερα Χριστούγεννα
Πλούσιος Brunch Μπουφές στο “Le Grand Balcon”
Red Christmas Eve Dinner: Χρέωση κατ’ άτομο € 95 Ανήμερα Χριστούγεννα: Χρέωση κατ’ άτομο € 65
Μενού Πρωτοχρονιάς
New Year's Eve Black Tie Dinner
Welcome cocktail
Σούπα γλυκοκολοκύθας με χτένια & μαύρη τρούφα
Sweet pumpkin soup with scallops & black truffle
Σφυρίδα αιγοπελαγισια με σάλτσα μανταρίνι & baby πατάτες
Pelagic grouper with mandarin sauce & baby potatoes
Σορμπέ μάνγκο
Mango sorbet
Φύτρες σαλάτικων με camembert ψητό & πέρλες πορτοκάλι
Salad greens with baked camembert & orange pearls
Φιλέτο βιολογικό black angus, γλυκοπατάτα με παρμεζάνα, άγρια μανιτάρια & τρούφα
Organic fillet of black angus ,sweet potato with parmesan , wild mushrooms & truffle
Μους σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού
Milk chocolate mousse with gold flakes
Καφές & Βασιλόπιτα με καρύδια Πηλίου
Coffee & Traditional New Years Cake with walnuts
Ανήμερα Πρωτοχρονιά
Το πρώτο πρωινό του νέου χρόνου στο “Le Grand Balcon”
Πρωτοχρονιάτικο Brunch Buffet
Πλούσιος μπουφές από τις 13:00 – 17: 00
New Year's Eve Black Tie Dinner: Χρέωση κατ’ άτομο € 190 Ανήμερα Πρωτοχρονιά: Χρέωση κατ’ άτομο € 30 Πρωτοχρονιάτικο Brunch Buffet: Χρέωση κατ’ άτομο € 65
Ο χάρτης
(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι