Στη στιλάτη τρατορία του «Four Seasons», ο σεφ Sergio Favata παρουσιάζει
μια ιδιαίτερα καλοβαλμένη fine comfort ιταλική κουζίνα, η οποία συνδυάζει τις
ραφιναρισμένες εκτελέσεις κλασικών σπεσιαλιτέ με μοντέρνας αντίληψης
πιάτα, που φέρουν το προσωπικό του αποτύπωμα. Πολύ καλά και τα
επιδόρπια διά χειρός του executive pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη. Κάθε Κυρ. brunch.
Μενού Χριστουγέννων
Χτένια με Χαβιάρι Oscietra, Λάχανο Savoy και Σάλτσα Πορτοκαλιού
Σπιτικά Ravioli Αστακού με Μαύρη Τρούφα και Βούτυρο Αρωματισμένο με Θυμάρι και Λεμόνι
Λαβράκι με Μάραθο και Μαύρες Ελιές Ferrandina
Μοσχαρίσιο Φιλέτο US Prime Τυλιγμένο σε Πανσέτα με Τηγανητό Συκώτι Πάπιας και Confit Πατάτας
Mont Blanc
Κρέμα και Crumble Κάστανου,
Sorbet Βανίλια, Λεμόνι και Blueberry
Κλασικό Ιταλικό Panettone και Marsala Sabayon
Καφές και Τσάι
Χρέωση κατ’ άτομο € 180. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι Taittinger Rosé για καλωσόρισμα.
Μενού Πρωτοχρονιάς
Χαβιάρι Beluga με Χτένια και Αφρό Σαμπάνιας
Τηγανητό Foie Gras με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα, Borettane και Jus Griottine Πάπιας
Ριζότο Vialone Nano με Burrata, Aγκινάρα Ιερουσαλήμ και Γαρίδες Μαριναρισμένες σε Lime
Σπιτικά Ραβιόλι Γλυκιάς Κολοκύθας με Μανιτάρια Porcini και Λευκή Τρούφα Alba
Καλκάνι με Φακές Castelluccio, και Σάλτσα Amarone Valpolicella
Αρνί με Κρούστα Μαύρης Τρούφας Σπαράγγια, Μανιτάρια Chanterelle σε Jus Mαύρης Tρούφας
Ελαφριά Κρέμα Mascarpone
Κέικ Σοκολάτας, με Sauce Κόκκινων Μούρων και Crumble Κουκουνάρι
Σοκολάτα Metaxa Special Reserve
Καφές και Τσάι
Χρέωση κατ’ άτομο € 475. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί για κάθε πιάτο από την premium συλλογή κρασιών και πρόσβαση στο μεγάλο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στην Πλατεία του Nafsikα.
Ο χάρτης
Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη