Το όνομα αυτού του bar-restaurant με την all-day λειτουργία σημαίνει «κρυφτό». Κι είναι όντως κρυμμένο σε μια λουλουδιασμένη, δεντρόφυτη αυλή της οποίας την είσοδο καλείσαι να εντοπίσεις στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, ενώ και ο χειμωνιάτικος χώρος είναι άνετα στημένος. Οι μεσογειακές/διεθνείς γεύσεις της κουζίνας που επιμελείται ο γνωστός σεφ Γιάννης Λιόκας συγκατοικούν με ευφάνταστα signature κοκτέιλ από το δυνατό team της μπάρας.
Μενού Χριστουγέννων
Βελουτέ κολοκύθας αρωματισμένη με πορτοκάλι, ginger και σωτέ γαρίδα
Σολομός παντζάρια, κανθαρέλες και σάλτσα μανταρίνι
Ριζότο με safran και μοσχαρίσια μάγουλα γάλακτος
Ιβηρικό χοιρινό με αρωματική σάλτσα από πορτοκάλι και κάρδαμο, πούρε parsnip και πίκλες σιναπιού
Pre-dessert
Sorbet λεμόνι-δυόσμο και φρέσκο fraimboise
Mont Blanc
Χρέωση κατ’ άτομο € 80
Μενού Πρωτοχρονιάς
Χτένια σωτέ και βελουτέ topinabour με τρούφα
Ταρτάρ τόνου spicy κρέμα από αχλάδια Williams και gel lime
Ριζότο με μανιτάρια porcini και σωτέ καραβίδα
Μοσχαρισιο φιλετο (grain fed) με καπνιστό πουρέ πατάτας, κροκέτα από καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα τρούφας
Pre-dessert
Sorbet λευκής σοκολάτας αρωματισμένο με κάρδαμο και πορτοκάλι